Football League Κ19: Πρωταθλητής ο ΟΦΗ

Football League Κ19: Πρωταθλητής ο ΟΦΗ
Η Κ19 του ΟΦΗ κατέκτησε τον τίτλο στο πρωτάθλημα υποδομής της Football league. Στον τελικό που έγινε στο γήπεδο του Αγίου Δημητρίου στο Μπραχάμι οι νεαροί παίκτες του Βασίλη Πλεσίτη κέρδισαν με 2-1 τον Άρη και κατέκτησαν το τρόπαιο.

Η Κρητική ομάδα προηγήθηκε με τον Ρεμούνδο στο 40ο λεπτό για να ισοφαρίσει ο Άρης στο 62' με τον Κλιγγόπουλο. Στο 68' ο Περδίκης με κεφαλιά έδωσε την νίκη και τον τίτλο στον ΟΦΗ διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Κ19 ΟΦΗ (Βασίλης Πλεσίτης): Παπαδάκης, Κοκολογιάννης, Λαγουδάκης, Νηστικάκης, Ξενοκτιστάκης, Κοντογιάννης, Λαμπριανίδης, Κουράκης (89' Κομνηνός), Σουρνάκης (78' Σταυρακάκης), Ρεμούνδος, Περδίκης.

Κ19 Άρης (Πασχάλης Μελισσάς): Μάντζαρης, Πολυχρόνου (46' Καλλίδης), Καραΐσκος, Λιάτσης (89' Μακρόπουλος), Γιάντσιος, Πότσι (82' Σωτηριάδης), Μπουλγκουρίδης (73' Κοντοπούλης), Κλιγγόπουλος, Καλούδης, Πατσιάβας (68' Ανδρεάκος), Ιγνατιάδης.

Διαιτητής: Ντουμιτρέσκου (Πειραιά)
Βοηθοί: Γιαννίκος - Τζιλίρης (Πειραιά)

Πλεσίτης: "Υπερήφανος για αυτά τα παιδιά"

«Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά.» Με αυτή την φράση αυτή, ο προπονητής της ομάδας Κ19 του ΟΦΗ συνεχάρη τους παίκτες του για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. O Βασίλης Πλεσίτης, μετά το τέλος του τελικού ανέφερε στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ:

«Είμαι υπερήφανος για αυτά τα παιδιά. Είμαστε πρωταθλητές Ελλάδος. Παρά τα προβλήματα που είχε αυτό το πρωτάθλημα, τις απουσίες που είχαμε και την κακή χρονική στιγμή που έγιναν οι τελευταίοι αγώνες το φινάλε είναι ιδανικό για μας. Τα παιδιά πήραν το πρωτάθλημα και αυτός ο τίτλος θα τους συνοδεύει σε όλη τους της ζωή. Το αξίζαμε και κερδίσαμε δίκαια στον τελικό. Τα παιδιά αυτά αποτελούν μια καλή βάση για το μέλλον του ΟΦΗ.»

ΠΑΕ ΟΦΗ: "Είστε μάγκες και παλικάρια!"

Με κοινή τους ανακοίνωση ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 και Ερασιτέχνης ΟΦΗ εξέφρασαν τα συγχαρητήρια τους στην Κ19 για την κατάκτηση του πρωταθλήματος Νέων της Football league:

«Είστε μάγκες και παλικάρια! Ανεβάσατε τον ΟΦΗ ψηλά! Συνεχίστε με τον ίδιο τρόπο. Σκληρή δουλειά και χαμηλά το κεφάλι. Ο ΟΦΗ είναι εδώ. Έχει παρόν και μέλλον! Θερμά συγχαρητήρια στο τεχνικό επιτελείο της Κ19 και ειδικότερα στον Βασίλη Πλεσίτη. Βασίλη, η σκληρή δουλειά σου απέδωσε καρπούς. Ένα μεγάλο μπράβο σε όλους!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου