Ερμής Ζωνιανών: Συφμωνία με Ραπτάκη, Σκουτέλη

Ερμής Ζωνιανών: Συφμωνία με Ραπτάκη, Σκουτέλη
Ο προγραμματισμός στον Ερμή Ζωνιανών για την καινούρια αγωνιστική περίοδο έχει ήδη ξεκινήσει κι εξελίσσεται με γοργούς ρυθμούς. Η Ρεθυμνιώτικη ανανέωσε σήμερα την συνεργασία της με δύο ακόμη ποδοσφαιριστές. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

➥ «Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Δημήτρη Σκουτέλη. Ο ακραίος επιθετικός που αποκτήθηκε πριν από δυο χρόνια από τον ΠΑΟ Κρουσώνα, απέδειξε και φέτος ότι αξίζει να βρίσκεται στο ρόστερ του συλλόγου μας και αφού ο προπονητής, Μανώλης Πατεμτζής εισηγήθηκε στην διοίκηση την παραμονή του, με τη σειρά τους οι άνθρωποι του Ερμή έπραξαν όπως χρειάζονταν και ο ποδοσφαιριστής απάντησε θετικά στην πρόταση ανανέωσης. Ευχόμαστε στον Δημήτρη Σκουτέλη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.»

➥ «Ο ΑΟ Ερμής Ζωνιανών ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας με τον κεντρικό αμυντικό, Δημήτρη Ραπτάκη. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής βρέθηκε με τη διοίκηση της ομάδας και μετά από συζήτηση που έγινε ανάμεσα στις δυο πλευρές, ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ συμφώνησε ώστε να παραμείνει στον Ερμή και για τον επόμενο χρόνο. Η παρουσία του προσδίδει κύρος στο σύλλογο αφού πρόκειται για έναν από τους ικανότερους αμυντικούς που αγωνίζονται στην Κρήτη. Ευχόμαστε στον Δημήτρη Ραπτάκη καλή αγωνιστική σεζόν με υγεία.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου