ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Ρόδος 3-2 (video)

Νίκη με 3-2 για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ επί της Ρόδου
Βγάζοντας πάθος στον αγωνιστικό χώρο και παρά το γεγονός ότι η Ρόδος κατάφερε στο τέλος να μειώσει το σκορ, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ πήρε το τρίποντο, συνεχίζοντας να καταδιώκει τον Ηλυσιακό στην μάχη της παραμονής. Το σκορ άνοιξε στο 43' ο Περδικάκης, ενώ το 2-0 έκανε στο 66' ο Ντεντάκης και στο 71' ο Βεστάκης το 3-0.

Για την Ρόδο μείωσαν ο Πιτταράς και ο Τζιμογιάννης, ενώ οι "πράσινοι" ολοκλήρωσαν το ματς με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τσιβίλογλου. Από πλευράς Ρόδου και κατόπιν απόφασης του προπονητή Δημήτρη Τερεζόπουλου, δεν έγιναν δηλώσεις, καθώς υπήρχε μεγάλη ένταση, τόσο κατά την διάρκεια, όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Τζωρτζάκης (βοηθός προπονητής ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ): «Ευτυχώς για εμάς πήγαν όλα καλά, όπως τα είχαμε σχεδιάσει μέσα στην εβδομάδα και είμαστε χαρούμενοι. Ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο 1ο ημίχρονο και μας έδωσε ώθηση στην επανάληψη για να φτάσουμε στο 3-0.

Μετά επήλθε μία χαλάρωση και έγινε το 3-2. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Το παιχνίδι το ελέγχαμε, θεωρώ ότι λόγω κούρασης, υπήρξαν στιγμές χαλάρωσης και ο αντίπαλος το εκμεταλλεύτηκε με δύο γκολ.

Αναφορικά με τα γεγονότα στο τέλος, θεωρώ ότι η βαθμολογική θέση των δύο ομάδων έφερε αυτή την ένταση. Μακάρι κάποιοι να μην είχαν καταχραστεί τη φιλοξενία μας, αλλά δυστυχώς αυτό συνέβη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου