Πλατανιάς - ΠΑΟΚ (Facts & Figures)

Πληροφορίες και στατιστικά στοιχεία από το παρελθόν των αγώνων Πλατανιάς - ΠΑΟΚ
Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται σήμερα στα Περιβόλια για την 29η αγωνιστική της Super League. Διαβάστε ενδιαφέρουσες πληροφορίες για την προϊστορία των αναμετρήσεων των δύο ομάδων και την παράδοση των αγώνων στην έδρα της Χανιώτικης ομάδας...

#9 φορές έχουν βρεθεί αντίπαλοι σε επίσημο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά και ο "δικέφαλος" έχει προηγηθεί στα οκτώ ματς, ενώ το άλλο έχει τελειώσει ισόπαλο χωρίς γκολ. Στα επτά από αυτά πήρε τελικά και την νίκη, αλλά στις 2 Φεβρουαρίου 2014 ο Πλατανιάς έκανε την ανατροπή και πήρε την εντός έδρας νίκη που είναι και η μοναδική της με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ.

#4 είναι οι επισκέψεις του ΠΑΟΚ στα Χανιά για τις αναμετρήσεις με τον Πλατανιά και στις δύο τελευταίες δεν έχει δεχθεί γκολ. Στις 31 Αυγούστου 2014 επικράτησε με 4-0 και στις 17 Απριλίου 2016 το παιχνίδι έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα. Συνολικά έχει δύο νίκες, μια ισοπαλία και μια ήττα με συνολικό σκορ 7-3.

#6 νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες έχει ο ΠΑΟΚ στις τελευταίες του επισκέψεις στην Κρήτη για το πρωτάθλημα με αντιπάλους τον ΟΦΗ, τον Εργοτέλη και τον Πλατανιά. Η τελευταία νίκη είναι επί του Πλατανιά, ενώ η προηγούμενη είχε μεγάλη απόσταση, αφού ήταν με τον Εργοτέλη με 2-1 την σεζόν 2011-12.

#4 γκολ έχουν σημειώσει ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης και ο Στέφανος Αθανασιάδης στις αναμετρήσεις με τον Πλατανιά. Ο Σαλπιγγίδης ήταν εκείνος που άνοιξε τον χορό των γκολ απέναντι στην ομάδα των Χανίων στην Super League για τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα στις 11 Νοεμβρίου 2012 κι ακολούθησαν δύο ακόμη στον δεύτερο γύρο εκείνης της σεζόν, σε παιχνίδι που είδε και την κόκκινη κάρτα.

Το τελευταίο του γκολ το σημείωσε στις 31 Αυγούστου 2014, στη νίκη με 4-0 στα Χανιά. Ο Στέφανος Αθανασιάδης έχει σκοράρει στα τέσσερα τελευταία ματς του ΠΑΟΚ με τον Πλατανιά εντός και εκτός έδρας.

ΥΓ. Όλα τα στοιχεία προέρχονται από την επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ (paokfc.gr).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου