Παντέλης: "Οι παίκτες του ΑΟ Χανιά είναι ήρωες"

Οι δηλώσεις του Νίκου Παντέλη για την ήττα του ΑΟ Χανιά από τον ΟΦΗ
Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΑΟ Χανιά, Νίκος Παντέλης, στην συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στα Περβόλια:

«Σίγουρα δεν είναι το αποτέλεσμα αυτό που περιμέναμε. Συγχαίρω τα παιδιά γιατί έκαναν μεγάλη προσπάθεια. Ο ΟΦΗ έχει καλύτερο ποιοτικό roster και καλύτερη ομάδα από εμάς. Σταθήκαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο. Είχαμε μια μεγάλη ευκαιρία με τον Σταματή και θα μπορούσαμε να έχουμε προηγηθεί.

Αν είχε γίνει αυτό ίσως η εξέλιξη του αγώνα διαφορετική. Από ένα λάθος δεχθήκαμε το γκολ με πέναλτι. Στο δεύτερο πιέσαμε λίγο με την είσοδο του Λάσκαρη. Μετά αδυνατίσαμε ανασταλτικά, γιατί ανοιχθήκαμε και δεχθήκαμε ένα κρύο γκολ στο τέλος. Οι παίκτες του ΑΟ Χανιά είναι ήρωες και τους ανήκουν πολλά μπράβο με τις αντιξοότητες που υπάρχουν.

Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Κρατάμε την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου και πρέπει να στοχεύσουμε στο να τερματίσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα στο πρωτάθλημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο για την συμπαράσταση και πρέπει να έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου.»

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί μετά από αυτή τη νίκη και την ήττα της Λαμίας να μείνει στο κόλπο της ανόδου:

«Ο ΟΦΗ είναι πίσω. Δεν ξέρω τι θα γίνει με την ένσταση. Οι τρεις ομάδες που είναι μπροστά έχουν αβαντάζ. Κατά τη γνώμη μου δεν πρέπει να τα παρατήσει. Ίσως με την αδειοδότηση, τεθούν θέματα και μπορεί να ευνοηθεί.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου