Κυπελλούχος Χανίων ο Πλατανιάς (videos)

Το κύπελλο Χανίων κατέκτησε ο Πλατανιάς επικρατώντας στα πέναλτι του Πανακρωτηριακού
Σε ένα ματς πραγματική γιορτή του χανιώτικου ποδοσφαίρου Πλατανιάς και Πανακρωτηριακός διαφήμισαν με τον καλύτερο τρόπο τον μεγάλο τελικό του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Χανίων που διεξήχθη στο γήπεδο των Περιβολίων.

Ο Πλατανιάς κατέκτησε το τρόπαιο νικώντας στα πέναλτι με 7-6, αφού η κανονική διάρκεια και η παράταση είχαν ολοκληρωθεί με ισοπαλία 1-1 (40' Βαφειάδης / 21' Βασιλομιχελάκης).

Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την αναμέτρηση δίνοντας έντονο χρώμα στην κερκίδα που υπήρξε εξαιρετικό κλίμα από τους φιλάθλους των δύο ομάδων σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ακολούθησαν οι απονομές για τον κυπελλούχο Πλατανιά και τον φιναλίστ Πανακρωτηριακό, αλλά και τον πολυτιμότερο παίκτη του αγώνα Ηλία Ξεκουκουλωτάκη.

Τις βραβεύσεις στις ομάδες έκαναν ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χανίων, Κώστας Κωνσταντινίδης.

Τους διαιτητές βράβευσε ο πρώην διαιτητής Αντώνης Κουκλάκης, ενώ τους δύο προπονητές ο Γενικός Γραμματέας του Συνδέσμου Προπονητών Ελλάδας, Βαγγέλης Πρόκος.



Κυπελλούχος Χανίων ο Πλατανιάς
Το κύπελλο Χανίων κατέκτησε ο Πλατανιάς επικρατώντας στα πέναλτι του Πανακρωτηριακού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου