Συγχαρητήρια ανακοίνωση του Εργοτέλη

Συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε ο Εργοτέλης μετά το ντέρμπι με τον ΠΟΑ
Ανακοίνωση: «Ο Γ.Σ. Εργοτέλης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει τους φιλάθλους της ομάδας για τη θερμή συμπαράσταση στο σημερινό αγώνα με τον ΠΟΑ. Με πάθος, δυναμισμό και πάνω απ' όλα ευπρέπεια, οι Εργοτελίτες σήμερα γι' ακόμα μια φορά δίδαξαν αθλητικό πολιτισμό. Τους συγχαίρουμε και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Συγχαίρουμε επίσης τη μεγάλη πλειοψηφία των φιλάθλων του ΠΟΑ, οι οποίοι συμπαραστάθηκαν με κόσμιο τρόπο στην ομάδα τους και συνέβαλαν σε μια καλή μέρα για το ποδόσφαιρο του Ηρακλείου. Όσο για κάποιους λίγους, σε ποσότητα αλλά κυρίως σε ποιότητα, δεν αξίζει ν' ασχοληθούμε μαζί τους...

Συγχαίρουμε κυρίως τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο του ΠΟΑ για το πάθος και την αγωνιστικότητα τους. Έδειξαν ότι η καταπληκτική πορεία τους στο πρωτάθλημα δεν είναι τυχαία. Τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Πολλά συγχαρητήρια ασφαλώς και στη διοίκηση του ΠΟΑ, η οποία έχει καταφέρει με μικρό μπάτζετ να δημιουργήσει μια πολύ καλή ομάδα που διεκδικεί το πρωτάθλημα επί ίσοις όροις. Θέλουμε επίσης να συγχαρούμε τους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μας για τη σημερινή απόδοση.

Παρά τη "ψυχρολουσία" του αυτογκόλ με την έναρξη του αγώνα και μετά τα πρώτα 30 λεπτά που χρειάστηκαν για να συνέλθουν, επικράτησαν των αντιπάλων κατά κράτος, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, πιάνοντας πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης.

Στο ποδόσφαιρο όμως δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος, χρειάζεται και τύχη. Στον αγώνα του 1ου γύρου κερδίσαμε χωρίς να είμαστε καλύτεροι από τον αντίπαλο, σήμερα ήμασταν πολύ καλύτεροι αλλά δεν κερδίσαμε.

Προχωράμε, πλησιάζουμε όλο και περισσότερο...

ΥΓ. Μανώλη Νικολακάκη, στον Εργοτέλη είμαστε ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ! Όλοι μαζί χάνουμε και όλοι μαζί κερδίζουμε. Και στο τέλος ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ!»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου