Πλατανιάς: Τα εισιτήρια με ΑΕΚ

Τιμές και τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων του ματς κυπέλλου Πλατανιάς - ΑΕΚ
Την ερχόμενη Πέμπτη (09/02, 17:15) ο Πλατανιάς θα υποδεχθεί στο γήπεδο Περιβολίων την ΑΕΚ διεκδικώντας την πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

Η Χανιώτικη ΠΑΕ θέλοντας να πει το δικό της ευχαριστώ στους φίλους της ομάδας για την στήριξή τους στην μέχρι τώρα πορεία σε πρωτάθλημα και κύπελλο όρισε για τον αγώνα της φάσης των "8" με την ΑΕΚ γενική είσοδο 10 ευρώ.

Με δεδομένο την χαμηλή τιμή του εισιτηρίου και τον ξεχωριστό χαρακτήρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης, σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια για τον θεσμό, δεν θα ισχύσει η έκπτωση 50% στις κάρτες διαρκείας.

Η είσοδος για τις κάρτες VIP είναι ελεύθερη, με απαραίτητη προϋπόθεση την επίδειξη της κάρτας. Η διάθεση των εισιτηρίων θα πραγματοποιείται από την Δευτέρα 06/02/17 ως εξής:

➦ Στα Χανιά, από το κατάστημα "Σταύρος Σπορ" (Δημοκρατίας 57), από την Δευτέρα (06/02), έως και την Τετάρτη (08/02) τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων. Την Πέμπτη (09/02) μόνο τις πρωινές ώρες λειτουργίας.

➦ Στον Πλατανιά, από τα γραφεία της ΠΑΕ, από την Δευτέρα (06/02) έως και την Πέμπτη (09/02) από τις 10:00 έως τις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου