Παράσχος: "Δίκαια προκριθήκαμε"

Οι δηλώσεις του Παράσχου για την πρόκριση του Πλατανιά επί του ΠΑΣ Γιάννινα
Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα και την νίκη - πρόκριση του Πλατανιά, ο τεχνικός της Χανιώτικης ομάδας, Γιώργος Παράσχος, τόνισε:

«Καταρχήν είναι κρίμα για δύο ομάδες που μπορούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο να παίζουν σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο. Από εκεί και πέρα, μπήκαμε καλά στο παιχνίδι και είχαμε ευκαιρίες. Το παράπονό μου είναι ότι μετά το πέναλτι και την αποβολή του Μπέριου, για εμάς έπεσαν οι ασφάλειες.

Τα Γιάννενα με 10 παίκτες βγάλανε ψυχή, πήγαιναν πρώτοι οι παίκτες τους στην μπάλα, δεχτήκαμε το γκολ και κινδυνεύσαμε και να χάσουμε. Αξίζουν συγχαρητήρια στα Γιάννενα, γιατί το διεκδίκησαν επί ίσοις όροις, παρά το διάστημα που έπαιζαν με 10 παίκτες.

Τα πράγματα έγιναν εύκολα μετά το δεύτερο πέναλτι στο οποίο ευτυχήσαμε να σκοράρουμε. Η επιπλέον κόπωση δεν μας βοηθάει, γιατί σήμερα βγάλαμε πολλά προβλήματα. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ. Νομίζω δίκαια προκρινόμαστε. Ίσως μετά τις πολλές ευκαιρίες που χάσαμε στο πρώτο ματς να μπορούσαμε να είχαμε προκριθεί από τότε.

Αξίζουν όμως συγχαρητήρια και στον ΠΑΣ. Δεν θέλω να πω κάτι για τις αποφάσεις του διαιτητή, εσείς τα βλέπετε 2-3 φορές στα βίντεο. Ήταν και τα δύο πέναλτι κανονικά νομίζω, η κόκκινη δίκαιη, τι να σχολιάσω; Κάποια φάουλ ίσως να αδίκησε και τις δύο ομάδες.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά