Παράσχος: "Δεν μας βοηθάει το γήπεδο"

Οι δηλώσεις του Γιώργου Παράσχου για την νίκη του Πλατανιά επί του Αστέρα Τρίπολης
Μετά το τέλος του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης ο τεχνικός του Πλατανιά, Γιώργος Παράσχος δήλωσε:

«Πετύχαμε πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε ομάδα που ψυχολογικά δεν ήταν καλά και αυτό φαινόταν. Ήρθε εδώ για να αποσπάσει κάποιο θετικό αποτέλεσμα και για αυτό κλείστηκε πολύ πίσω. Σε αυτές τις περιπτώσεις θέλει υπομονή και ηρεμία, αλλά πρέπει να πω και το παράπονό μου δεν μας βοηθάει το γήπεδό μας.

Ήταν το καλύτερο γήπεδο στην κατηγορία και πλέον έχει χαλάσει πολύ, καθώς παίζουν πάρα πολλές ομάδες σε αυτό. Μετά το πρώτο γκολ, βγάλαμε τον αντίπαλο από την περιοχή του και τα πράγματα κυρίως μετά το 2-0 έγιναν πολύ πιο εύκολα για μας.

Μετά το 3-0 περίμενα από τους παίκτες μου να είναι πιο ήρεμοι και να κρατήσουν δυνάμεις, καθώς στο βάθος του μυαλού μας είναι και το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Συγχαρητήρια στα παιδιά για ακόμη μια φορά. Συνεχίζουμε και το που θα φτάσουμε θα το δείξει ο καιρός.

Θα επιδιώξουμε και την πρόκριση, αλλά και καλό αποτέλεσμα στην Ξάνθη. Νομίζω ότι την Τετάρτη και οι δύο ομάδες θα είμαστε αρκετά προσεχτικές, πάντως είναι αλήθεια ότι για τα παιδιά το παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι τεράστια πρόκληση, καθώς η ομάδα διεκδικεί την πρόκρισή της στον ημιτελικό του Κυπέλλου.

Θα θέλαμε και άλλο κόσμο στο γήπεδο. Αυτή την ομάδα αν την βοηθήσουμε λίγο μπορεί να πετύχει πολλά. Το έχετε δει τα δύο τελευταία χρόνια που καλό ποδόσφαιρο παίζει και καλές θέσεις στην βαθμολογία έχει.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου