Παπαβασιλείου: "Κάνουμε μεγάλη προσπάθεια"

Οι δηλώσεις του Σάκη Παπαβασιλείου μετά την ισοπαλία του ΑΟ Χανιά με την Σπάρτη
Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά, Σάκης Παπαβασιλείου, στην συνέντευξη τύπου που ακολούθησε την αναμέτρηση με την Σπάρτη δήλωσε: «Αυτό που έχουμε κάνει είναι μια μεγάλη προσπάθεια» και «οι παίκτες μας δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.»

Για το που οφείλεται η μεταμόρφωση στο παιχνίδι και την ψυχολογία των παικτών του ΑΟΧ: «Καθαρά στην ψυχική δύναμη των ποδοσφαιριστών. Αυτό που έχουμε κάνει είναι μια μεγάλη προσπάθεια. Θεωρώ ότι οι παίκτες δίνουν το 100% των δυνατοτήτων τους.

Έχουν πιστέψει στους εαυτούς τους και αν μη τι άλλο βλέπουμε ότι σε όλα τα παιχνίδια η ομάδα μας είναι κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο. Θεωρώ ότι και στην συνέχεια θα δείξουμε τον ίδιο ζήλο και το ίδιο πάθος και θα φέρουμε ακόμα πιο πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας.»

Για το αν θεωρεί δίκαιο το 2-2 με την Σπάρτη: «Δεν είναι καθόλου δίκαιο για μένα γιατί μία ομάδα υπήρχε στον αγωνιστικό χώρο. Μετά και το 2-1 είχαμε 3-4 κλασικές ευκαιρίες να κλειδώσουμε το παιχνίδι. Προσπαθήσαμε να κάνουμε διαχείριση. Από ένα λάθος δικό μας και ένα σουτ έξω από την περιοχή μας ισοφάρισε ο αντίπαλος και μετά είχε μία ευκαιρία να προηγηθεί, αλλά το ζητούμενο είναι ότι δεν παραδώσαμε τα όπλα και μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή προσπαθήσαμε για να πάρουμε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς.»

Για το ποιος είναι ο στόχος για τον ΑΟΧ: «Στόχος μας είναι να παίζουμε κάθε παιχνίδι και να το ευχαριστιόμαστε. Να βλέπει ο κόσμος ότι υπάρχει διάθεση και προσπάθεια από τους παίκτες και να δείχνουμε μέσα στο γήπεδο ότι είμαστε ομάδα που ξέρουμε τι ζητάμε και τι θέλουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου