Παπαδόπουλος: "Πολύ καλή ομάδα ο Κισσαμικός"

Οι δηλώσεις του Νίκου Παπαδόπουλου μετά το τέλος του ματς του ΟΦΗ με τον Κισσαμικό
Διαβάστε τα όσα δήλωσε ο τεχνικός του ΟΦΗ, Νίκος Παπαδόπουλος, στην συνέντευξη τύπου μετά το φινάλε της αναμέτρησης με τον Κισσαμικό:

«Μετά μια ακόμη νίκη, θα περιμένετε να είμαι ικανοποιημένος. Η εικόνα που είχε όμως η ομάδα σε αυτό το παιχνίδι, όπως και στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αιγινιακό, δείχει ότι έχουμε πρόβλημα. Στο παιχνίδι με τον Κισσαμικό, είχαμε τεράστιο θέμα, στο να είμαστε πιεστικοί, στο να πρεσάρουμε καλά.

Να παίζουμε όλοι καλά άμυνα. Ενώ έχουμε δουλέψει πολύ σε αυτό, στο πρέσινγκ, να κλέβουμε μπάλες και να τρέχουμε σε ανοιχτό γήπεδο. Αυτή τη φορά δεν κάναμε τίποτα απο αυτά. Σκοράραμε σε ένα καθοριστικό σημείο, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Αυτό έπαιξε ρόλο, όπως και η χαμένη ευκαιρία του αντιπάλου.

Πρέπει να μείνουμε ευχαριστημένοι, μόνο απο τους τρεις βαθμούς. Θα μπορούσα να πω δικαιολογίες για την κούραση, απο τα συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά δεν το θέλω. Και ο αντίπαλος έχει κούραση. Εμείς έχουμε χρησιμοποιήσει στα τελευταία τρία παιχνίδια, σχεδόν την ίδια ενδεκάδα και αυτό ήταν μια σκέψη πριν τον αγώνα, αν θα πρέπει να το κάνω και αυτή την φορά.

Πίστευα ότι στο πρώτο ημίχρονο, θα είμαστε πιο πιεστικοί. Ότι θα μπορέσουμε να καθαρίσουμε το παιχνίδι και να ξεκουράσουμε κάποιους παίκτες, οι οποίοι έχουν κάνει υπέρβαση στο χρόνο συμμετοχής, όπως είναι ο Μπόατεγκ. Ένα παιδί που έχει να παίξει απο 8 Νοεμβρίου, ξαφνικά έχει παίξει σε μια εβδομάδα τρία παιχνίδια και μάλιστα αρκετά λεπτά.

Από την ημέρα που είμαι εδώ, απο το ρόστερ που είναι 30 παίκτες, έχουν παίξει 21 παίκτες. Και θα χρησιμοποιηθούν κι άλλοι. Το πρωτάθλημα της Football league, είναι ένα πρωτάθλημα, στο οποίο πολλές φορές δεν μετράει η ποιότητα, μετράει η μάχη, η δύναμη το τρέξιμο, οι μονομαχίες. Δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να βγάλει ευκαιρίες, όπως έγινε στο δεύτερο ημίχρονο με τον Αιγινιακό.

Μπάλες πίσω απο την πλάτη μας κάθετες, που έχει ξαναγίνει, ενώ έχουμε δουλέψει πάνω σε αυτό το κομμάτι, συνεχίζει να γίνεται. Έχω πολύ δουλειά μπροστά μου, αν θέλουμε να πούμε ότι εμείς μπορούμε να διεκδικήσουμε και το πιστεύουμε. Περιμένοντας να μην κάνουμε λάθος εμείς και να χάσουν βαθμοί οι πιο πάνω απο εμάς.

Σας λέω τον προβληματισμό μου, γιατί η εικόνα της ομάδας, δεν ήταν καλή. Δεν είχαμε καλά τρεξίματα, δεν ήμασταν πιεστικοί, παρ' ότι κερδίσαμε το παιχνίδι. Θα ξεκουραστούμε τη Δευτέρα και θα δω τις εντάσεις στην προπόνηση, ώστε η ομάδα να είναι πιο φρέσκια στο επόμενο παιχνίδι.

Για να μπορέσουμε να κερδίζουμε τα ματς πιο εύκολα και χωρίς ο αντίπαλος να βγάζει ευκαιρίες. Παρ' όλα αυτά θέλω να πω συγχαρητήρια στους παίκτες μας. Είναι η τρίτη συνεχόμενη. Δεν έχουμε κάνει τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε ματς για να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι στην συνέχεια.

Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, ήταν πολύ καλός. Είχα πει στους παίκτες μας ότι τη μοίρα μας την καθορίζουμε μόνοι μας. Αν παίζουμε όμως όπως με τον Κισσαμικό, θα έχουμε προβλήματα.

Συγχαρητήρια για την νίκη και στον κόσμο για την βοήθεια του, γιατί σε μία δύσκολη μέρα ήρθαν και μας βοήθησαν. Από την Τρίτη θα δουλέψουμε σε θέματα που δεν τα είδα μόνο εγώ, αλλά όλος ο κόσμος.»

-Για την πίεση που έχουν οι παίκτες του ΟΦΗ, καθώς κυνηγούν ομάδες που είναι μπροστά στην βαθμολογία: «Η άποψη μου είναι ότι υπάρχει πίεση, αλλά για να είναι στο ΟΦΗ, πρέπει να αντέχουν στην πίεση και τον πρωταθλητισμό. Είναι απλό.»

-Για το αν το μικρό σερί των τριών νικών μπορεί να είναι αντίβαρο στην πίεση: «Ναι είναι. Η εικόνα με προβληματίζει, αλλά αυτό το μικρό σερί που χτίζουμε δίνει ψυχολογία στην ομάδα και εγώ σαν προπονητής πρέπει να προσπαθήσω να διορθώσω κάποια πράγματα που τα βλέπουν όλοι. Δεν μπορεί να τα αφήσω έτσι αυτά τα πράγματα.»

-Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να προλάβει τις δυο πρώτες θέσεις: «Εμείς πρέπει να κάνουμε τη δουλειά μας. Δεν πρέπει να κάνουμε λάθος. Πρέπει να πείθουμε και να παίρνουμε νίκες. Όπως κάναμε στο παιχνίδι με την Ξάνθη για το Κύπελλο. Όπως έκανε η ομάδα σε προηγούμενα παιχνίδια, πριν έρθω εγώ εδώ. Αυτό πρέπει να κάνουμε. Πιστεύω ότι θα γίνει στραβοπάτημα απο τους άλλους. Ελπίζω όμως να μην κάνουμε και εμείς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου