Νέος Αστέρας Ρεθύμνου - Εργοτέλης 2-2

Μοιράστηκαν βαθμούς και γκολ στο Ρέθυμνο Νέος Αστέρας και Εργοτέλης
Χωρίς νικητή έληξε το Κρητικό ντέρμπι για το γυναικείο πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της Γ' Εθνικής κατηγορίας. Τα κορίτσια του Εργοτέλη πήραν ισοπαλία με 2-2 απέναντι στο Νέο Αστέρα Ρεθύμνου και συνέχισαν να οδηγούν την κούρσα του πρωταθλήματος.

Ένα παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις με την δύναμη να είναι το κυρίαρχο σημείο και μάλιστα να έχει ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δυο παικτριών του Εργοτέλη: της Ψυχαράκη και της Τζανάκη.

Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε παιχνίδι κέντρου με δυνατές μονομαχίες και δυο μόνο φάσεις και αυτές από πλευράς Εργοτέλη. Συγκεκριμένα στο 18' και στο 23' με την Τζανακάκη, η οποία από τα αριστερά δεν κατάφερε να βρει στόχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχες μπήκαν μπροστά στο σκορ με γκολ της Δαφέρμου για να ισοφαρίσει στο αμέσως επόμενο λεπτό μετά από σουτ της Τζανακάκη σε κάθετη πάσα της Ηλιάδη.

Η τελευταία ήταν αυτή που έδωσε κεφάλι στο σκορ για τον Εργοτέλη όταν από καλή θέση σούταρε στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Το τελικό 2-2 έγινε πέντε λεπτά πριν την λήξη του παιχνιδιού μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι της Δαφέρμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου