Κύπελλο: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός 0-4 (βίντεο)

Εύκολη νίκη του Παναθηναϊκού στα Χανιά επί του Κισσαμικού
Ολοκληρώθηκε το ταξίδι της ομάδας του Κισσαμικού στο κύπελλο Ελλάδας μετά την εντός έδρας ήττα με 0-4 από τον Παναθηναϊκό, στο Δημοτικό γήπεδο Περιβολίων.

Με πολλά προβλήματα τραυματισμών και το μυαλό στο ματς πρωταθλήματος με τον Παναιγιάλειο η Χανιώτικη ομάδα είχε αξιοπρεπή εμφάνιση, αλλά πλήρωσε κυρίως τα λάθη της με αποτέλεσμα να πάρει έκταση το σκορ.

42' 0-1: Σέντρα του Χατζηγιοβάνη, ο Γιαλούσης απομάκρυνε πάνω στον Κλωναρίδη, ο οποίος με πλασέ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

57' 0-2: Σέντρα του Κλωναρίδη, ο Ρινάλντι προσπάθησε να σκοράρει, η μπάλα έφθασε στον Χατζηγιοβάνη, ο οποίος με προβολή διπλασίασε τα τέρματα των "πρασίνων".

78' 0-3: Σέντρα του Μπουμάλ, ο Παντελάκης δεν μπόρεσε να απομακρύνει και ο Πίσπας με ψηλοκρεμαστό πλασέ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

79' 0-4: Ο Μπουμάλ εκμεταλλεύθηκε λάθος στην Χανιώτικη άμυνα και με πλασέ σημείωσε το τελικό 4-0.

Διοργάνωση: Κύπελλο Ελλάδος
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Αγωνιστική περίοδος: 2016-2017
Φάση: 3η
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Παναθηναϊκός 0-4
Ημερομηνία: Πέμπτη 01/02/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Πολίτης, Μπολάκης, Παντελάκης, Τσοντάκης, Ενγκουέμ, Μάριο Μαρτίνεθ, Ποκόνγκ, Βλάχος, Μάντζης, Στογιάνοφ (69' Κίκε).

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Μολέδο (66' Κουτρουμπής), Χουλτ, Ρέις, Ζέκα (60' Μίγγος), Μπουμάλ, Χατζηγιοβάνης, Κλωναρίδης (58' Πίσπας), Ρινάλντι.

Διαιτητής: Ιωάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Α' Βοηθός: Κωνσταντίνος Τρουλινός (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Μιχαήλ Παπαδάκης (Ηρακλείου)
4ος: Μάριος Βισκαδούρος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Νικόλαος Ιωσηφόγλου (Αθηνών)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου