Κισσαμικός - Παναιγιάλειος: Δηλώσεις ποδοσφαιριστών

Οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή του Κισσαμικού Γιάννη Γκούμα και του παίκτη του Παναιγιαλείου Κώστα Καζναφέρη
Διαβάστε τι δήλωσαν ο ποδοσφαιριστής του Κισσαμικού, Γιάννης Γκούμας και ο παίκτης του Παναιγιαλείου, Κώστας Καζναφέρης, μετά την αναμέτρηση των Περιβολίων που βρήκε νικήτρια την Χανιώτικη ομάδα με 2-1...

Από το πρώτο λεπτό οι ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού είχαν την πίεση για το αποτέλεσμα σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιάννης Γκούμας. Η τοποθέτηση του ποδοσφαιριστή της Χανιώτικης ομάδας:

«Σημαντικό για εμάς σήμερα ήταν ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Είχαμε την πίεση από το πρώτο λεπτό, θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να είμαστε πιο καλά ψυχολογικά για τους επόμενους αγώνες. Απλά δεν τελείωσε κάτι για εμάς, κοιτάμε το επόμενο παιχνίδι, ξεχνάμε αυτό που πέρασε. Να δώσω συγχαρητήρια στον Παναιγιάλειο και να πω περαστικά στον συμπαίκτη μας τον Σταύρο Σταθάκη.»

Για το τι έφταιξε στα προηγούμενα παιχνίδια: «Δεν είχαμε κάποιο πρόβλημα αγωνιστικό, γινόντουσαν οι ευκαιρίες, αλλά δεν βάζαμε κάποιο γκολ. Καταφέραμε σήμερα και νικήσαμε, τέλος καλό, όλα καλά.»

Ο Κώστας Καζναφέρης από πλευράς φιλοξενούμενων επισήμανε τα εξής: «Εγώ δεν θέλω να σταθώ τόσο στο παιχνίδι, γιατί όντως ήρθαμε καλά διαβασμένοι και περιορίσαμε τον αντίπαλο, αλλά δυστυχώς δύο φορές βρεθήκαμε πίσω στο σκορ, μία εικόνα που δεν μας αξίζει, γιατί είμαστε καλή ομάδα, αλλά σήμερα παίζαμε εμείς με τον κακό μας εαυτό.

Ήταν ένα παιχνίδι, που ενώ ξέραμε τον αντίπαλο και πώς θα κινηθούμε μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με δικά μας λάθη ουσιαστικά βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό το παιχνίδι θα μας δώσει την ώθηση να είμαστε στην συνέχεια καλύτεροι, πιο ανταγωνιστικοί και να έχουμε μεγαλύτερη συνοχή σαν ομάδα και πιστεύω ότι θα πάμε πολύ καλύτερα στην συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου