Football League: Αιγινιακός - ΟΦΗ 0-1 (videos)

Εκτός έδρας νίκη για τον ΟΦΗ επί του Αιγινιακού με 1-0
Με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Άγγελου Χαντί στο 28ο λεπτό ο ΟΦΗ "απέδρασε" με το διπλό απο την Κατερίνη, κόντρα στον Αιγινιακό (0-1) και διατήρησε ζωντανή την ελπίδα στην μάχη του τίτλου.

Η Κρητική ομάδα ήταν καλύτερη απο τον αντίπαλο της στο πρώτο ημίχρονο, μπήκε δυνατά και κυνήγησε ένα γρήγορο γκολ. Κάτι που κατάφερε να το πετύχει στο 28ο λεπτό όταν ο Μιλοσάβλιεφ σούταρε και η μπάλα βρήκε το χέρι του Παντεκίδη. Ο διαιτητής Τίκας έδειξε την άσπρη βούλα και ο Χαντί με εύστοχη εκτέλεση έβαλε τον ΟΦΗ σε θέση οδηγού.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου, στο πρώτο ημίχρονο δεν κινδύνευσε από τον Αιγινιακό, ενώ αντίθετα, εκτός απο το γκολ - πέναλτι, είχε καλές στιγμές με τον Χαντί και τον Βουό, αλλά και ένα καλό σουτ του Μιλοσαβλιεφ με την μπάλα να φεύγει άουτ, στην εκπνοή του ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι πίεσαν τον ΟΦΗ στις αρχές της επανάληψης, είχαν δοκάρι σε ένα δυνατό σουτ του Ζούρκο στο 71' και μια καλή στιγμή με τον Ζγκούρι, αλλά η άμυνα του ΟΦΗ άντεξε στην πίεση και κράτησε το "μηδέν" μέχρι το τέλος. Στο δεύτερο ημίχρονο η Κρητική ομάδα είχε δυο καλές στιγμές με τον Μιλοσάβλιεφ (63' και 86').

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 17η

Αναμέτρηση: Αιγινιακός - ΟΦΗ 0-1
Ημερομηνία: Τετάρτη 22/02/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Δημοτικό Αιγινίου "Γ. Παραλυκίδης"

Αιγινιακός (Γιάννης Βλάχος): Τόλιος, Τσολακίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Γιαζιτζόγλου, Πασαλίδης, Παντεκίδης (46' Ζγκούρι), Αντωνιάδης, Πατράλης, Γκατσολάρι (62' Μήλιος), Ζούρκος, Σκραπάρας (81' Παπαδόπουλος).

ΟΦΗ (Νίκος Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κώτσιος, Παντίδος (73' Όστοϊτς), Κομεσίδης, Κιάσσος, Μπόατενγκ, Πουρτουλίδης (69' Μητρόπουλος), Χαντί, Μιλοσάβλιεβ, Πάγκαλος (59' Ράντι), Βουό.

Διαιτητής: Τίκας Τριαντάφυλλος (Καρδίτσας)
Α' Βοηθός: Καραγκιζόπουλος Ιωάννης (Ημαθίας)
Β' Βοηθός: Χαρίσης Κοσμάς (Γρεβενών)
4ος: Βρέσκας Γεώργιος (Ημαθίας)
Παρατηρητής: Λιόλιος Γεώργιος (Λάρισας)



Παπαδόπουλος: "Μετράει η νίκη"

Στην σημασία της νίκης για τον ΟΦΗ, αλλά και στο γεγονός ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμη ένα γύρο με 17 αγώνες, στάθηκε ο Νίκος Παπαδόπουλος, στη συνέντευξη τύπου, που ακολούθησε την αναμέτρηση με τον Αιγινιακό στην Κατερίνη (0-1)...

Για το παιχνίδι: «Το παιχνίδι είχε δύο όψεις. Στο πρώτο ήμασταν κυρίαρχοι, δεν κινδυνεύσαμε καθόλου και αν είχαμε καλύτερο ρυθμό θα μπορούσαμε να βγάλουμε καλύτερες ευκαιρίες. Αντίθετα στο δεύτερο, ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος, εμείς μπήκαμε πολύ άσχημα και με προβληματίζει αυτή η εικόνα. Νομίζω ότι η εικόνα οφείλεται στο άγχος για τους βαθμούς όμως η άποψη μου είναι ότι δεν πρέπει να το σκεφτόμαστε. Αυτό που κρατάμε είναι οι τρεις βαθμοί και πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι.»

Για την συνέχεια του πρωταθλήματος: «H ομάδα είναι πίσω βαθμολογικά, βεβαίως μια ομάδα σαν τον ΟΦΗ πρέπει να κοιτάζει ψηλά. Δεν πρέπει να έχουμε εικόνα σαν του δευτέρου ημιχρόνου γιατί θα το πληρώσουμε την επόμενη φορά. Έχει 17 ματς ακόμα και τους περισσότερους ανταγωνιστές μας τους έχουμε μέσα στην έδρα μας.»

Για την ένσταση που έκανε ο ΟΦΗ σε βάρος της Λαμίας: «Εγώ ως προπονητής δεν μπερδεύομαι σε αυτά, άλλη είναι η δουλειά μου. To πως θα προετοιμάσω την ομάδα μου. Δεν πρέπει να γίνονται τέτοια λάθη, εάν έχουν γίνει, και δουλειά της διοίκησης είναι να προασπίζει τα συμφέροντα της ομάδας.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου