Εργοτέλης: Τα εισιτήρια με ΠΟΑ

Τιμές και τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων του Κρητικού ντέρμπι Εργοτέλης - Ατσαλένιος
Εν όψει του Κρητικού ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής ανάμεσα σε Εργοτέλη και ΠΟΑ, το οποίο θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Κυριακή 05/02/17 στις 15:00, ο ΓΣ Εργοτέλης ενημερώνει τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ - ΘΥΡΕΣ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΕΙΣ

Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα - Πέμπτη, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για την Θύρα 20 (πάνω διάζωμα - οικογενειακή κερκίδα αποκλειστικά για παιδιά υπό συνοδεία), 10 ευρώ για τις Θύρες 20 (κάτω διάζωμα) & 3 και 15 ευρώ για την Θύρα 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα) εκτός από την Θύρα 1, εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα με εισιτήριο, όπως και για τα ΑΜΕΑ.

Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη και ο συνοδός τους θα έχουν την δυνατότητα ελεύθερης εισόδου, υπό την συνοδεία είτε του προπονητή είτε του γονέα / κηδεμόνα τους (στην δεύτερη περίπτωση θα είναι αναγκαία η επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης που διατίθεται από την γραμματεία του Συλλόγου).

Έχει τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ. Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

Τονίζεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε κανέναν, ανεξαρτήτως "θέσης" ή "αξιώματος", χωρίς εισιτήριο, πρόσκληση ή ειδική πιστοποίηση. Οποιοσδήποτε επιθυμεί να πάρει πρόσκληση, θα πρέπει να αποταθεί στα γραφεία του συλλόγου έως το Σάββατο 14:00, προκειμένου να εξεταστεί έγκαιρα το αίτημα του.

Τα εισιτήρια διατίθενται στα γραφεία του Εργοτέλη στο γήπεδο Μαρτινέγκο (Νικολάου Πλαστήρα 1, τηλέφωνο: 2810 222246) από σήμερα έως και το Σάββατο 10:00-20:00. Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου σταδίου στις 13:30.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ

Όπως συμφωνήθηκε σήμερα στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο Ηρακλείου μεταξύ των εκπροσώπων της Αστυνομικής Διεύθυνσης, του Εργοτέλη και του ΠΟΑ, οι φίλαθλοι της φιλοξενούμενης ομάδας θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν την αναμέτρηση από την Θύρα 3 του Παγκρητίου Σταδίου.

Η είσοδος τους θα πραγματοποιηθεί περιφερειακά από την ανατολική πύλη του σταδίου και συγκεκριμένα έξω από την Θύρα 13 ("Σπ. Μουστακλή"), η οποία βρίσκεται στην πλευρά του παραλιακού δρόμου και όχι του κολυμβητηρίου, όπου θα λειτουργήσει εκδοτήριο εισιτηρίων (από τις 13:30) και χώρος πάρκινγκ για τα οχήματα τους.

Η τιμή για την θύρα των φιλοξενούμενων έχει οριστεί στα 10 ευρώ. Οι παράγοντες του ΠΟΑ (15), εφόσον το επιθυμούν, θα φιλοξενηθούν στην Θύρα 1 στα "δημοσιογραφικά" του σταδίου. Τονίζεται ότι θα υπάρχουν αυξημένα και αυστηρά μέτρα ασφαλείας εντός και εκτός Παγκρητίου σταδίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου