Μπαξεβάνος: "Τέλος καλό, όλα καλά"

Οι δηλώσεις του Σπύρου Μπαξεβάνου μετά το ματς του Κισσαμικού με τον Αχαρναϊκό
Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την προσπάθεια και την ψυχική δύναμη που επέδειξαν, ειδικότερα μετά την αποβολή του Μάντζη, έδωσε στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπαξεβάνος. Η τοποθέτηση του προπονητή του Κισσαμικού στην συνέντευξη τύπου για την νίκη επί του Αχαρναϊκού:

«Όντως ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, γιατί ερχόμασταν από ήττες. Ήταν ένα παιχνίδι που είχαμε πει μετά από αυτό με τον Πανσερραϊκό ότι εμείς πρέπει οπωσδήποτε να το πάρουμε. Υπήρχε ιδανικό ξεκίνημα από την ομάδα και με το γκολ και με την διάθεση, την αγωνιστικότητα, μπήκαμε στα πρώτα λεπτά και ήμασταν πάρα πολύ καλοί.

Από εκεί και πέρα ήρθε η κόκκινη κάρτα και από απειρία του Βασίλη, από μη εξυπνάδα ίσως και από τήρηση κατά γράμμα του νόμου από τον διαιτητή και τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα για εμάς. Πήρε τον έλεγχο η ομάδα του Αχαρναϊκού, είχε την κατοχή της μπάλας σε μεγάλο ποσοστό, αλλά νομίζω δεν δημιούργησε τόσες ευκαιρίες ώστε να πετύχει κάποιο τέρμα.

Η προσπάθεια των παιδιών, από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο, ήταν συγκινητική. Συγχαρητήρια και για την προσπάθεια και για την δύναμη που έδειξαν σε ένα παιχνίδι που το χρειαζόμασταν για να ανεβούμε και βαθμολογικά και ψυχολογικά, γιατί πάλεψαν όπως είπαμε στο ημίχρονο, ότι πρέπει να παλέψουν και να τρέξουν και για τον συμπαίκτη τους, τον Μάντζη.

Τέλος καλό, όλα καλά, αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να κοιτάξουμε τα επόμενα παιχνίδια. Έχουμε το δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας, ξεκινάει ο δεύτερος γύρος και ξεκινάμε με τα παιχνίδια με τον ΟΦΗ, τη Λαμία, τον Άρη κι έχουμε ενδιάμεσα και το παιχνίδι που "χρωστάμε" με τα Τρίκαλα.

Βλέπουμε πιο αισιόδοξα την επόμενη μέρα και από εκεί και πέρα να πάμε να δείξουμε ότι αυτή η βαθμολογική θέση που είμαστε πραγματικά δεν μας αξίζει. Αυτή η ομάδα, αυτά τα παιδιά, το πιστεύω ότι έχουν πολλές δυνατότητες και ικανότητες για κάτι καλύτερο. Απλά ο καθρέφτης είναι μέσα στο γήπεδο και πρέπει κάθε αγωνιστική να το δείχνουμε εκεί μέσα.»

Ο προπονητής του Αχαρναϊκού, Μίλος Κόστιτς, δήλωσε τα εξής: «Πρώτα απ’ όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό γι’ αυτούς τους τρεις βαθμούς και την νίκη. Ήταν πολύ σημαντικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Είχαμε ένα κακό ξεκίνημα και στην αρχή του αγώνα δεχθήκαμε το γκολ και μετά το 1-0 υπήρξε μία αγχώδης κατάσταση.

Στην συνέχεια με την κόκκινη κάρτα που δέχθηκε ο Κισσαμικός είχαμε τον έλεγχο, δεν ήμασταν όμως συγκεντρωμένοι ώστε να καταφέρουμε να σκοράρουμε. Στην ευκαιρία που καταφέραμε και σκοράραμε ακυρώθηκε το γκολ, λανθασμένα κατά την άποψή μου, διότι στην πρώτη επαφή απλά χτύπησε η μπάλα στον τερματοφύλακα και δόθηκε φάουλ, ενώ στην συνέχεια της φάσης η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Αυτό που μένει είναι ότι δεν νικήσαμε κι ούτε καταφέραμε να πάρουμε κάποιον πόντο σε αυτό το ματς. Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος και ελπίζουμε να αλλάξει η κατάσταση στην πορεία και να γίνουν κάποια πράγματα που πρέπει να γίνουν για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου