Football League: ΑΟ Χανιά - Παναιγιάλειος 1-0 (videos)

Επιστροφή στις νίκες σήμερα για τον ΑΟ Χανιά
Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΟ Χανιά (μετά τις δύο ήττες με Απόλλωνα, Καλλιθέα) σήμερα στο Μάλεμε. Η Χανιώτικη ομάδα επικράτησε του Παναιγιαλείου με 1-0 στην πρεμιέρα του 2ου γύρου της football league.

Το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Βαρούχας στο 34ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή, έπειτα από σέντρα τού Σταματή, νικώντας με αυτόν τον τρόπο τον Γκαραβέλη, ο οποίος ήταν σήμερα εκ των διακριθέντων καθώς χρειάστηκε να επέμβει τουλάχιστον άλλες τέσσερις φορές προκειμένου να κρατήσει το σκορ σε χαμηλά επίπεδα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν την μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων αλλά ο Γκούφας αστόχησε στο τετ α τετ που βγήκε με τον τερματοφύλακα της Χανιώτικης ομάδας.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 18η

Αναμέτρηση: ΑΟ Χανιά - Παναιγιάλειος 1-0
Σκόρερ: Βαρούχας (34')
Ημερομηνία: Κυριακή 26/02/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: Μάλεμε

ΑΟ Χανιά: Αθανασίου, Ζέρης, Λάσκαρης, Ηρακλής, Βασιλείου, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Βαρούχας (64' Μηλιώτης), Αποστολόπουλος (92' Θεολόγου), Σταματής (91' Γεωργακόπουλος), Βανκβάι.

Παναιγιάλειος: Γκαραβέλης, Στίκας, Ντέμο, Ρέλλας (75' Γκούφας), Μωυσίδης (44' Παναγιώτου), Μπούζας, Καζναφέρης, Τρίγκας (84' Βουτσιώτης), Τσιλιγκίρης, Σκαρτσίλας, Ξόμπλιος.

Διαιτητής: Σταυρουλάκης Γεώργιος (Ρεθύμνου)
Α' Βοηθός: Γαρεφαλλάκης Ευστάθιος (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Μαυρουδής Δημήτριος (Ηρακλείου)
4ος: Κρασαγάκης Χρήστος (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Κωστάκος Γεώργιος (Πειραιά)



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου