Στον ΟΦΗ ο Ντίνος Πάγκαλος

Την απόκτηση του Ντίνου Πάγκαλου ανακοίνωσε ο ΟΦΗ
Ένα επιθετικό με μεγάλη εμπειρία στα γήπεδα της Β' Εθνικής, καθώς μετράει πάνω απο 100 συμμετοχές στην κατηγορία με την φανέλα του Πλατανιά, του ΑΟ Χανιά, της Παναχαϊκής και του Ηρακλή Ψαχνών απέκτησε ο ΟΦΗ.

Ο λόγος για τον 32χρονο επιθετικό Ντίνο Πάγκαλο, ο οποίος έχει πανηγυρίσει άνοδο στην super league με τον Πλατανιά, αγωνίστηκε με την ομάδα των Χανίων σε αυτήν και θέλει να κάνει το ίδιο και με τον ΟΦΗ.

Ο Χανιώτης επιθετικός έμεινε ελεύθερος απο την ΑΕ Ζακακίου, με την οποία αγωνίστηκε για 6 μήνες στην πρώτη κατηγορία της Κύπρου (14 συμμετοχές-8 γκολ) και ο ΟΦΗ, μετά απο ένα φλερτ που κρατούσε τα τελευταία δυο χρόνια, τον έκανε δικό του.

Ο Ντίνος Πάγκαλος βρέθηκε την Δευτέρα (16/01) το πρωί στα γραφεία της ΠΑΕ μαζί με τον μάνατζερ του και υπέγραψε το συμβόλαιο του με τον ΟΦΗ, που είναι για 1,5 χρόνο. Μιλώντας στην επίσημη σελίδα του ΟΦΗ ο Ντίνος Πάγκαλος ανέφερε:

«Ξέρω που έχω έρθει και γιατί έχω έρθει. Ο ΟΦΗ είναι μια μεγάλη ομάδα και θέλω να πετύχω μαζί του την άνοδο στην super league. Το έχω καταφέρει μια φορά με τον Πλατανιά και εύχομαι να τα καταφέρω και με τον ΟΦΗ. Η Β' Εθνική είναι μια δύσκολη κατηγορία και πρέπει να έχεις ποιότητα αλλά και σκληρή ομάδα για να τα καταφέρεις. Είμαι καλά και έχω αγωνιστικό ρυθμό. Δεν θα έχω πρόβλημα προσαρμογής.»

Ο Πάγκαλος θα ξεκινήσει αμέσως προπονήσεις μαζί με τους παίκτες που δεν βρίσκονται στην Αθήνα με την αποστολή του ΟΦΗ και την Πέμπτη με την επιστροφή της ομάδας απο την Αθήνα, θα ενταχθεί στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας.

Ποιος είναι: Ο Ντίνος Πάγκαλος γεννήθηκε στις 3 Ιουλίου 1985 στα Χανιά. Έχει ύψος 1.80μ κι αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης. Ξεκίνησε την καριέρα του στην Ιωνία Χανίων. Έχει αγωνιστεί στην Β' Εθνική με Πλατανιά, ΑΟ Χανιά, Παναχαϊκή και Ηρακλή Ψαχνών.

Μετράει πάνω απο 100 συμμετοχές σε ομάδες της Β' Εθνικής. Πανηγύρισε άνοδο στην super league με τον Πλατανιά και αγωνίστηκε στην μεγάλη κατηγορία την αγωνιστική περίοδο 2015-16. Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στην Α' κατηγορία Κύπρου και την ΑΕ Ζακακίου, με την οποία είχε 14 συμμετοχές και 8 γκολ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου