Σωτηρίου: "Συγκλονιστική η προσπάθεια"

Ραδιοφωνική συνέντευξη του τερματοφύλακα του Πλατανιά, Δημήτρη Σωτηρίου
Ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Δημήτρης Σωτηρίου, μίλησε στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό Sport24 Radio 103,3 μετά την ισοπαλία 2-2 της Χανιώτικης ομάδας με τον Ολυμπιακό. Συγκεκριμένα μίλησε για...

Το παιχνίδι: «Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, αν και είχαμε προετοιμαστεί καλά τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Όταν βρίσκεσαι με δύο γκολ πίσω στο σκορ πάρα πολύ νωρίς και κόντρα σε μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, τα ψυχικά αποθέματά σου πρέπει να είναι πάρα πολλά.

Θέλω να συγχαρώ τους συμπαίκτες μου για την προσπάθειά τους, η οποία ήταν συγκλονιστική. Αυτό το αποτέλεσμα για εμάς είναι σαν νίκη. Θα μπορούσαμε και να είχαμε σκοράρει για να πάρουμε τη νίκη.

Θα μπορούσαμε όμως και να δεχθούμε ένα γκολ και να χάσουμε. Θεωρώ ότι έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι και το χαρήκαμε και οι εμείς οι ποδοσφαιριστές αλλά και ο κόσμος. Εμείς δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό.»

Την ατομική του απόδοση: «Προσπαθώ να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά που αγωνίζομαι, να βοηθάω την ομάδα μου και τους συμπαίκτες μου, ώστε να παίρνουμε νίκες για να πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια.»

Τους στόχους του Πλατανιά: «Είμαστε προσγειωμένοι. Ξέρουμε τις δυνατότητές μας και έχουμε αυτοπεποίθηση ως ομάδα, παρόλο που είχαμε ένα κακό πρώτο τρίμηνο στο πρωτάθλημα χωρίς νίκη. Δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε παιχνίδι και ευελπιστούμε σε μια πορεία σαν την περσινή και γιατί όχι ακόμη καλύτερη.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου