Παπαβασιλείου: "Σημαντικός ο βαθμός"

Οι δηλώσεις του προπονητή του ΑΟ Χανιά, Σάκη Παπαβασιλείου, για την ισοπαλία με τον Κισσαμικό
Ο προπονητής του ΑΟ Χανιά, Σάκης Παπαβασιλείου, δήλωσε στην συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση με τον Κισσαμικό:

«Ξεκινώντας την ομιλία μου θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στον συνάδελφο προπονητή, τον κ. Μπαξεβάνο για τον χαμό της μητέρας του, είναι ένα κομμάτι που πονάει πραγματικά και του εύχομαι δύναμη για την συνέχεια.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ήταν ένα τοπικό ντέρμπι με όλη την σημασία της λέξης και είδαμε δύο ομάδες που προσπαθούσαν να διαφυλάξουν τα νώτα τους.

Το παιχνίδι όπως πήγαινε θα κρινόταν στο γκολ, είχαμε κι εμείς τις ευκαιρίες, είχε κι ο αντίπαλος κλασικές ευκαιρίες. Αν μη τι άλλο και ο ένας βαθμός αυτή την στιγμή είναι σημαντικός για την συνέχεια της ομάδας μας.

Αυτό που με ικανοποιεί είναι ότι οι ποδοσφαιριστές μου δείξανε σε ακόμα ένα παιχνίδι τα ψυχικά τους αποθέματα, είχαν πάθος, είχαν τρεξίματα, πειθαρχία στην αμυντική τους λειτουργία και αυτό μας δίνει μία πλήρη ικανοποίηση ότι στην συνέχεια θα παρουσιαστούμε ακόμα πιο καλοί και δυνατοί.

Να ευχαριστήσω και τον κόσμο των Χανίων που ήρθε στο γήπεδο, χειροκρότησε την προσπάθειά μας και αν μη τι άλλο είναι, όπως είπα, το παρόν και το μέλλον της ομάδας μας.

Τώρα εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να ξεκουραστούμε αυτές τις δύο ημέρες και από αρχής γενομένης από την Τετάρτη να ξεκινήσουμε τον μεγάλο μας αγώνα για το παιχνίδι με την Καλλονή, με μία ομάδα που θέλουμε να κερδίσουμε για να ανέβουμε περισσότερο στον βαθμολογικό πίνακα.

Το ευχάριστο για εμάς είναι ότι αυτή την στιγμή έχουμε μείον δύο παιχνίδια και είμαστε πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά αν μη τι άλλο είναι μακρύς και πολύς ο δρόμος ακόμα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Έχουμε πολλά παιχνίδια αλλά αν παρουσιάσουμε αυτή την εικόνα που παρουσιάσαμε σήμερα, αλλά και στα προηγούμενα δύο παιχνίδια, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν.»

Για την καλή εικόνα που παρουσιάζει επί των ημερών του ο ΑΟΧ: «Η ομάδα είναι ακριβώς η ίδια όπως ήταν από πριν. Πολλοί ποδοσφαιριστές έφυγαν, αυτοί που έμειναν είναι οι πραγματικοί ήρωες και αυτοί που θέλουν και διψάνε να διακριθούν μέσα από την ομάδα και η αγωνιστική εικόνα και η αγωνιστική άνοδος οφείλεται καθαρά σε αυτούς, τους ποδοσφαιριστές μου που είναι οι πρωταγωνιστές για εμένα.»

Για την πρώτη εμφάνιση του Ρούνεϊ: «Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει θέληση, θέλει να διακριθεί κι αυτός γιατί είναι και μικρός σε ηλικία και αν μη τι άλλο μέσα από δύο προπονήσεις είδαμε ότι έχει το ταλέντο, την διάθεση και την θέληση να διακριθεί και τον επέλεξα για να παραμείνει στην ομάδα. Ευελπιστώ ότι στην συνέχεια θα δικαιώσει πρώτα τον εαυτό του και μετά εμάς που τον επιλέξαμε.»

Για το πότε θα δείξει η ομάδα αυτά που ο ίδιος θα ήθελε: «Θεωρώ ότι μέσα στις επόμενες δεκαπέντε ημέρες θα δουλέψουμε εντατικά, σκληρά και σιγά-σιγά θα αλλάξουμε όλη την εικόνα της ομάδας στο δημιουργικό κομμάτι.

Είμαι λάτρης στο να δημιουργεί η ομάδα μου και να αναπτύσσει την μπάλα από πίσω κι όχι με γεμίσματα και να διεκδικούμε στην τύχη τα παιχνίδια. Θεωρώ ότι έχουμε τους κατάλληλους ποδοσφαιριστές που θα μας δώσουν περισσότερη ποιότητα στην συνέχεια.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου