ΟΦΗ: Τέλος ο Νιόπλιας

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ο Νίκος Νιόπλιας
Ο Νίκος Νιόπλιας υπέβαλλε την παραίτηση του απο την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ, μετά την χθεσινή ήττα απο την Λαμία (1-2) στο "Γεντί Κουλέ". Στην επίσημη ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 αναφέρει ότι:

«O Νίκος Νιόπλιας μετά το τέλος του αγώνα ΟΦΗ-Λαμία (1-2) στο Γεντί Κουλέ, είχε συζήτηση με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Γιάννη Πολεμαρχάκη και το μέλος του Δ.Σ. της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 Μιχάλη Μυλωνάκη και υπέβαλλε την παραίτηση του απο την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Νίκος Νιόπλιας στη συζήτηση που είχε με τους ανθρώπους της ομάδας, τόνισε ότι πρέπει στην παρούσα φάση να γίνει μια αλλαγή, ώστε να μπορέσει ο ΟΦΗ, να έχει το χρόνο να ανακάμψει και να διεκδικήσει την άνοδο.

Ο Νίκος Νίόπλιας παραμένει ένα κεφάλαιο για τον ΟΦΗ. Τα αποτελέσματα μπορεί φέτος να μην δικαίωσαν την σκληρή δουλειά που έκανε, αλλά κανείς μας δεν πρέπει να ξεχνάει ότι ήρθε στα δύσκολα πέρσι και βοήθησε την ομάδα μας να πετύχει την άνοδο σε μια δύσκολη χρονιά στην Γ' Εθνική.

Σίγουρα η ευθύνη δεν είναι μόνο δική του, για τα αποτελέσματα, που δεν είναι τα επιθυμητά και αυτό το γνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε πάνω σε αυτό, να κάνουμε ότι είναι δυνατόν, για να βελτιωθεί η εικόνα.

Η διοίκηση της ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 τον ευχαριστεί για τα όσα προσέφερε στον ΟΦΗ και του εύχεται καλή επιτυχία σε ότι και αν κάνει. Η πόρτα του ΟΦΗ θα είναι πάντα ανοιχτή για αυτόν.»

Νιόπλιας: "Κάτι πρέπει να αλλάξει"

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ο Νιόπλιας ανέφερε: «ο ΟΦΗ είναι η ομάδα μου, εδώ είναι το σπίτι μου. Είμαι ένα χρόνο εδώ και καταφέραμε να ανεβάσουμε την ομάδα απο την Γ' Εθνική. Μετά το τελευταίο αποτέλεσμα, θεωρώ ότι κάτι πρέπει να αλλάξει, ώστε η ομάδα να έχει τα περιθώρια να διεκδικήσει το στόχο που έχει θέσει.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για την συνεργασία, αλλά και τους φιλάθλους για την στήριξη που έδειξαν και σε μένα αλλά και στην ομάδα, πέρσι και φέτος.

Και να συνεχίσουν να το κάνουν, για να επιστρέψει ο ΟΦΗ εκεί που όλοι μας θέλουμε να βρίσκεται. Ήρθα στον ΟΦΗ στα δύσκολα και όταν ξαναβρεί δυσκολίες ο ΟΦΗ, πάλι εδώ θα είμαι. Εύχομαι καλή επιτυχία στην ομάδα και να μπορέσει να τα καταφέρει.»

Παρελθόν και ο προπονητής τερματοφυλάκων

Την παραίτηση του Νίκου Νιόπλια απο την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ ακολούθησε και η παραίτηση του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά. Ο Κώστας Παγανιάς θεώρησε σωστό ότι απο τη στιγμή που αποχώρησε ο Νίκος Νιόπλιας, όφειλε να τον ακολουθήσει, καθώς επί ημερών του, ήρθε εκείνος στην ομάδα του ΟΦΗ.

Η ΠΑΕ ΟΦΗ 1925 ευχαριστεί με ανακοίνωση της τον Κώστα Παγανιά, για την δουλειά που έκανε όλο αυτό το διάστημα στον ΟΦΗ και του εύχεται καλή επιτυχία.

Με δήλωση του στην επίσημη σελίδα της ΠΑΕ ο Κώστας Παγανιάς ανέφερε: «Ευχαριστώ τον πρόεδρο και τη διοίκηση για την τιμή που μου έκαναν να δουλέψω στον ΟΦΗ. Εύχομαι καποια στιγμή οι δρόμοι μας, να ξανασυναντηθούν. Επίσης εύχομαι με όλη μου την καρδιά στον ΟΦΗ, να πετύχει τους στόχους του, γιατί δεν αξίζει να παίζει στην Β' Εθνική.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά