Νίκη με ανατροπή ο Πλατανιάς (video)

Σπουδαία εντός έδρας νίκη του Πλατανιά επί της Κέρκυρας με 1-0
Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ ο Πλατανιάς ανέτρεψε την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο και πέτυχε σημαντική νίκη επί της Κέρκυρας με 2-1. Πλέον η Χανιώτικη ομάδα έφτασε τους 25 βαθμούς και είναι πολύ κοντά στις πρώτες πέντε θέσεις του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Πλατανιάς μπήκε πιο δυνατά στην αναμέτρηση, πίεσε την αντίπαλό, είχε την κατοχή, αλλά της έλειψε το γκολ. Έτσι στην πρώτη της ουσιαστικά επίθεση στην "Χανιώτικη" εστία η Κέρκυρα άνοιξε το σκορ με τον Τουράμ (39').

Ο Πλατανιάς μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και μόλις στο 48ο λεπτό κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Γιακουμάκης σούταρε, ο Κουτζαβασίλης απέκρουσε, αλλά η μπάλα έφτασε στον Βάντερσον που πέτυχε το πρώτο τέρμα της καριέρας του στην Super League, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα.

Η Κέρκυρα έχασε τη δική της ευκαιρία να προηγηθεί στο 80ό λεπτό όταν ο Επστάιν, έχοντας αποφύγει και τον Σωτηρίου, πλάσαρε από πλάγια θέση στην κενή εστία αλλά η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην αμέσως επόμενη φάση η Χανιώτικη ομάδα κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Μανούσου από τον Ντιμιτρόφσκι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μανούσος στο 83ο λεπτό ευστόχησε και διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 18η

Αναμέτρηση: Πλατανιάς - Κέρκυρα 2-1
Σκόρερ Πλατανιά: Βάντερσον (4'), Μανούσος (84' πέναλτι)
Σκόρερ Κέρκυρας: Τουράμ (39')
Δοκάρια: Επστάιν (80')
Κίτρινες Πλατανιά: Γιακουμάκης (19'), Μουνάφο (33')
Κίτρινες Κέρκυρας: Επστάιν (42'), Γκόμες (51')

Ημερομηνία: Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό Περιβολίων

Πλατανιάς (Γ. Παράσχος): Σωτηρίου, Μπανανά, Πριντέτα, Καρυπίδης (70' Κάργας), Στάθης, Μουνάφο, Ντεβέσα (46' Μενδρινός), Σίγκνεβιτς (84' Γουνδουλάκης), Βάντερσον, Μανούσος, Γιακουμάκης.

Κέρκυρα (Μ. Γρηγορίου): Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας (73' Ντιμιτρόφσκι), Ιωάννου, Βενέτης (86' Γεωργακόπουλος), Ντιόγκο, Σιόντης, Ανδρεόπουλος (61' Νίκιτς), Γκόμες, Ζορμπάς, Επστάιν, Τουράμ.

Διαιτητής: Σκουλάς Εμμανουήλ (Θεσσαλίας)
Α' Βοηθός: Γκάγκας Δημήτριος (Λάρισας)
Β' Βοηθός: Κωνστάντιος Κωνσταντίνος (Εύβοιας)
4ος Διαιτητής: Βάτσιος Αριστείδης (Δυτικής Αττικής)
Παρατηρητής: Μητροφάνης Γεώργιος (Αθηνών)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου