Μάντζης: "Μπορεί να είναι ατυχία;"

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μάντζη για την ήττα του Κισσαμικού από την Καλλιθέα
Ο Βασίλης Μάντζης μίλησε εκ μέρους των ποδοσφαιριστών του Κισσαμικού στη συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος της εκτός έδρας αναμέτρησης με την Καλλιθέα. Αναλυτικά όσα είπε στην τοποθέτησή του για το παιχνίδι:

«Ξέραμε εξ αρχής πριν έρθουμε εδώ ότι ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και ανοικτό και για τις δύο ομάδες. Είχαμε φάσεις για γκολ κι εμείς και ο αντίπαλος και νομίζω ότι ήμασταν λίγο καλύτεροι εμείς.

Στην λεπτομέρεια δεν βάλαμε το γκολ και πήγαμε στο ημίχρονο δυσαρεστημένοι με την άμυνα και ευχαριστημένοι με την επιθετική λειτουργία. Στο δεύτερο ημίχρονο νομίζω ότι ο αντίπαλος έπαιξε πιο έξυπνα, κλείστηκε και τελικά έβαλε δύο ωραία γκολ και εμείς δεν κερδίσαμε για ακόμα ένα παιχνίδι.

Κάτι, που πρέπει να γίνει οπωσδήποτε την επόμενη αγωνιστική, γιατί όσο συνεχίζουμε να μην κερδίζουμε αυτό είναι πρόβλημα για την ψυχολογία μας και κυρίως για την βαθμολογία της ομάδας. Ξαφνικά μπορεί να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που δεν τα περιμέναμε, οπότε πρέπει με κάθε τρόπο θα πρέπει να κερδίσουμε την επόμενη εβδομάδα στο πρωτάθλημα.»

Για το τι φταίει που ενώ ο Κισσαμικός κοντράρει όλους τους αντιπάλους δεν παίρνει αυτό που θέλει από τα παιχνίδια: «Είπε κι ο προπονητής μας την λεπτομέρεια που μας λείπει. Δεν ξέρω, μπορεί να είναι ατυχία; Δεν μπορούμε πάντως να το "βρούμε" και το αποδεικνύουμε ότι δεν έχουμε καταλάβει ακόμα τι ακριβώς φταίει! Πιστεύω να το καταλάβουμε γρήγορα για να αντιστρέψουμε την κατάσταση.»

Ο Νίκος Σταματάκος για την Καλλιθέα δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, που κρίθηκε στη λεπτομέρεια. Πήραμε μία σημαντική νίκη για εμάς. Έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια και πρέπει με αυτή τη νίκη που κάναμε σήμερα να πάμε την Κυριακή στην Μυτιλήνη να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Κισσαμικό, γιατί είναι μία πολύ καλή ομάδα και του εύχομαι καλή συνέχεια.»

Για το τι έχει αλλάξει στα τελευταία ματς στην Καλλιθέα: «Δεν έχει αλλάξει κάτι. Έτσι παίζαμε και στα προηγούμενα παιχνίδια. Έχουν "κάτσει" τα αποτελέσματα στα τελευταία παιχνίδια, είμαστε πιο "σκληροί", σκύβουμε το κεφάλι, δουλεύουμε κι αυτό που μας λέει ο προπονητής μας το κάνουμε σε κάθε προπόνηση και πιστεύω ότι κάθε Κυριακή δίνουμε το 100% και παίρνουμε ότι μας αξίζει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου