Κ19: Αύριο το Κισσαμικός - ΟΦΗ

Με το ματς Κισσαμικός - ΟΦΗ αρχίζει αύριο το πρωτάθλημα Νέων της football league
Με τον ΟΦΗ θα κάνει πρεμιέρα η ομάδα Κ19 του Κισσαμικού στο πρωτάθλημα Football League Νέων 2016-2017. Το παιχνίδι της πρεμιέρας του 4ου ομίλου θα διεξαχθεί αύριο - Κυριακή (22 Ιανουαρίου), στις 11:00, στο Δημοτικό Στάδιο Κισσάμου.

Διαιτητής θα είναι ο Μελέτης Γιουματζίδης, με 1ο βοηθό την Ελευθερία Βραχνάκη, 2ο τον Αντώνη Μπραουδάκη (όλοι της ΕΠΣ Χανίων) και παρατηρητή διαιτησίας τον Κυριάκο Δελήμπαση της ΕΠΣ Ρεθύμνου.

Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας Κ19 του Χανιώτικου συλλόγου ζητούν την στήριξη και το ζεστό χειροκρότημα του κόσμου στον πρώτο αγώνα της νέας σεζόν.

Οι σκέψεις του Τουλουπάκη για το ματς του Κισσαμικού με τον ΟΦΗ
Ο προπονητής της ομάδας Κ19 του Κισσαμικού, Γιώργος Τουλουπάκης, με αφορμή την έναρξη του πρωταθλήματος Football League Νέων μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Χανιώτικης ΠΑΕ (kissamikos.gr):

«Μετά από προπονήσεις περίπου πέντε μηνών ήρθε η ώρα να παίξουν τα παιδιά το πρώτο τους παιχνίδι. Το πρωτάθλημα είναι πολύ μικρό και η κατάσταση όπως βλέπουμε είναι πολύ δύσκολη όσον αφορά τις ομάδες Κ19 της Football League.

Εμείς καταφέραμε και μαζέψαμε κάπως την κατάσταση και συγκεντρώσαμε έναν ικανοποιητικό αριθμό παικτών.

Σίγουρα είναι λίγα τα παιχνίδια που θα παίξουμε, θα θέλαμε να παίξουμε περισσότερα και θα ήταν ιδανικό να γινόταν ακόμα ένας γύρος όπως αρχικά είχαν πει.

Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να δώσουμε ευκαιρίες στα παιδιά και όσα παιδιά είναι στην ομάδα θα πάρουν την ευκαιρία τους.

Σε αυτή τους την προσπάθεια τα παιδιά θέλουν και τον κόσμο στο πλευρό τους, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου