Ήττα του ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη

Την ήττα με 1-0 γνώρισε ο ΟΦΗ στην Θεσσαλονίκη από τον Άρη
O OΦΗ, στο ντεμπούτο του Νίκου Παπαδόπουλου στον πάγκο, γνώρισε την ήττα στο "Κλεάνθης Βικελίδης" από τον Άρη καθώς το γκολ του Μιλούνοβιτς στο 11ο λεπτό καθόρισε τον νικητή στο ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της football league.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ακυρώθηκε γκολ στο 63' (αυτογκόλ) του ΟΦΗ με τον βοηθό να σηκώνει την σημαία και να υποδεικνύει σε θέση οφσάιντ τον Παντίδο, σε μια φάση που ξεσήκωσε διαμαρτυρίες απο την πλευρά της Κρητικής ομάδας.

Επίσης στο 67ο λεπτό ο Χαντί φάνηκε να ανατρέπεται απο τον Μπούρμπο μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής Αρετόπουλος, που ήταν πολύ κοντά στην φάση, είπε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2016-2017
Αγωνιστική: 13η

Αναμέτρηση: Άρης - ΟΦΗ 1-0
Σκόρερ: Μιλούνοβιτς (11')
Ημερομηνία: Σάββατο 28/01/2017
Ώρα έναρξης: 15:00
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Άρης: Διούδης, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ράουλ Μπράβο, Ιντζίδης, Παυλίδης, Ανάκογλου, Μιλούνοβιτς, Ίλιτς, Τάτος, Μπάργκαν.

ΟΦΗ: Δερμιτζάκης, Κομεσίδης, Παντίδος, Κώτσιος, Κοιλιάρας, Νάστος, Αντουκόρ (55' Μητρόπουλος), Πάγκαλος (55' Ράντι), Μιλοσάβλιεβ (85' Όγκμποε), Χαντί, Βουό.

Διαιτητής: Αρετόπουλος Αλέξανδρος (Τρικάλων)
Α' Βοηθός: Νατσιούλας Ηλίας (Λάρισας)
Β' Βοηθός: Δίπλαρης Αντώνιος (Καρδίτσας)
4ος: Μπουμαρσόπουλος Αγησίλαος (Λάρισας)
Παρατηρητής: Μπίκας Γεώργιος (Χαλκιδικής)



Αναστόπουλος: "Είχαμε πάθος"

«Ο ΟΦΗ δεν θα τα παρατήσει, γιατί δεν έχει τελειώσει ακόμη τίποτε. Ούτε καν ο πρώτος γύρος» ανέφερε ο προπονητής του Άρη, Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε τη νίκη της ομάδας του επί του ΟΦΗ «σημαντική νίκη, απέναντι σε μια ομάδα με τους ίδιους στόχους. Είχαμε πάθος και τα ντέρμπι κρίνονται εκεί όπως και στην δύναμη. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο. Τίποτα δεν έχει χαθεί. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την κατάθεση ψυχής και την διάθεση αλλά και στον κόσμο που ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο που πιεστήκαμε, μας ώθησε στην σημαντική νίκη. Παίζουμε δύσκολα μας συνεχώς. Σε ένα μήνα θα είμαστε πρωτοπόροι. Διαχειρίστηκαμε καλά το ματς. Κάναμε λάθη ενώ είχαμε και αναγκαστικές αλλαγές και ειδικά αυτή του Τάτου. Συνεχίζουμε. Από Δευτέρα δουλειά.»

Παπαδόπουλος: "Μας αδικεί το σκορ"

Ο προπονητής του ΟΦΗ Νίκος Παπαδόπουλος, δεν θέλησε να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Ανέφερε πάντως ότι το τελικό αποτέλεσμα (1-0) αδικεί τον ΟΦΗ...

«Ο Άρης έκανε ένα καλό πρώτο ημίχρονο και δεχθήκαμε γκολ στην πρώτη φάση. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει αυτό ίσως να είναι από το άγχος. Είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να διορθώσουμε. Στην συνέχεια ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν η ομάδα που προσπάθησε περισσότερο να σκοράρει. Είχαμε την κατοχή, κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά δεν κάναμε πολλές τελικές και αυτό θα πρέπει να διορθωθεί. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες μου, τους δίνω συγχαρητήρια.»

Για το αν ο ΟΦΗ μπορεί να καλύψει τη μεγάλη διαφορά που έχει απο την κορυφή, ο Νίκος Παπαδόπουλος, τόνισε ότι: «μπορούμε να ανατρέψουμε την κατάσταση, αν δεν το πίστευα δεν θα ήμουν εδώ. Το πιστεύω και το πιστεύουμε όλοι και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Εύχομαι ΟΦΗ και Άρης να ανέβουν μαζί, δεν αξίζουν να είναι στην Football league.»

Για το αν θέλει να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις,ο προπονητής του ΟΦΗ ανέφερε πως: «Νομίζω ότι αδικηθήκαμε από το τελικό αποτέλεσμα. Δεν έχω άποψη για τις διαιτητικές αποφάσεις, ήμουν μακριά.»

Κοιλιάρας: "Συνεχίζουμε"

«Ο ΟΦΗ συνεχίζει την προσπάθεια του παρά την ήττα» ανέφερε στη συνέντευξη τύπου μετά την αναμέτρηση του Κλεάνθης Βικελίδης, με τον Άρη (1-0), ο Γιάννης Κοιλιάρας. Ο αριστερός μπακ-χαφ του ΟΦΗ, δε θέλησε να σχολιάσει την διαιτησία. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι «συγχαρητήρια στον Άρη για τη νίκη, αλλά και στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που κάναμε. Ήταν ένα σημαντικό ματς ανάμεσα σε δύο μεγάλες ομάδες. Δεν θέλω να σταθώ στην διαιτησία. Συνεχίζουμε την προσπάθεια να διορθώσουμε τα λάθη μας.»

Ίλιτς: "Παίξαμε με πάθος"

Με την σειρά του ο επιθετικός του Άρη, Μπράνα Ίλιτς, τόνισε πως: «ήταν ένα πάρα πολύ δύσκολο ματς. Αυτό που μπορώ να πω, είναι ότι το σημαντικό είναι οι τρεις βαθμοί. Παίξαμε με πάθος. Μπήκαμε καλά, βάλαμε το γκολ και είχαμε κι άλλες ευκαιρίες. Είχαμε όμως και λίγο άγχος. Έτσι όπως παίζουμε τα τελευταία τρία παιχνίδια, με πάθος, έτσι πρέπει να συνεχίσουμε. Αυτό πρέπει να κρατήσουμε. Στο δεύτερο ημίχρονο πήγαμε λίγο πίσω αλλά πάλι ο ΟΦΗ δεν έκανε πολλές ευκαιρίες. Κάποιες φορές πρέπει να παίξουμε κι έτσι, για το αποτέλεσμα.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου