Γιαλούσης: "Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι"

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Γιαλούση μετά την ισοπαλία του Κισσαμικού με τον ΑΟ Χανιά
Την πρώτη του εμφάνιση, ως αλλαγή, πραγματοποίησε με την φανέλα του Κισσαμικού ο Λευτέρης Γιαλούσης, ο οποίος εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας του στην συνέντευξη τύπου, μετά το τέλος του αγώνα με τον ΑΟ Χανιά:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για εμάς και το ξέραμε, γιατί ήταν ένα τοπικό ντέρμπι. Ήταν δύο ομάδες που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και έδειξαν ότι έχουν πάθος, γιατί άκουσα πριν για το πάθος. Και οι δύο ομάδες είχαν πάθος.

Τα Χανιά αυτή τη στιγμή με τον νέο προπονητή που ήρθε προσπαθούν να παίξουν λίγο ποδόσφαιρο και να κάνουν κάτι καλύτερο από πριν και τα παιχνίδια που έκαναν. Εμείς ξέραμε ότι ήταν ένα τοπικό ντέρμπι, θέλαμε λίγο καθαρό μυαλό όπως είπε κι ο κόουτς, να είχαμε λίγο καθαρό μυαλό στις τελικές φάσεις και προσπάθειες που κάναμε, παρόλο που δεν κάναμε πάρα πολλές.

Όπως ξέρετε κι εσείς ένα τοπικό ντέρμπι πάει στη δύναμη, στον τσαμπουκά, στο πάθος και δεν υπάρχουν πάρα πολλές φάσεις. Εμείς νομίζω κάναμε περισσότερες φάσεις, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι και αν είχαμε λίγο περισσότερο καθαρό μυαλό, που μας έλειπε σήμερα, θα είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου