Εργοτέλης: Τα εισιτήρια με Ερμή Ζωνιανών

Τιμές και τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων του ματς Εργοτέλης - Ερμής Ζωνιανών
Τα εισιτήρια της εξ' αναβολής αναμέτρησης της 14ης αγωνιστικής του 4ου ομίλου της Γ' Εθνικής Εργοτέλης - Ερμής Ζωνιανών τέθηκαν σε κυκλοφορία την Παρασκευή, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για την Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για την Θύρα 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα, όπως και για τα ΑΜΕΑ.

Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη θα έχουν την δυνατότητα ελεύθερης εισόδου, υπό την συνοδεία είτε του προπονητή είτε του γονέα/κηδεμόνα τους (στην δεύτερη περίπτωση θα είναι αναγκαία η επίδειξη της ειδικής πρόσκλησης που διατίθεται από την γραμματεία του συλλόγου).

Θα τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας. Την ημέρα του αγώνα, Κυριακή, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου στις 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Μάθετε πρώτοι τα αθλητικά νέα στα Χανιά