ΠΑΟΚ: Η προετοιμασία για Πλατανιά (video)

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει της αναμέτρησης με τον Πλατανιά
Το παιχνίδι με την Σλόβαν Λίμπερετς και η πρόκριση στους 32 του Europa League ανήκουν στο παρελθόν και πλέον η προσοχή όλων στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ στρέφεται στην επικείμενη αναμέτρηση κόντρα στον Πλατανιά.

Η προετοιμασία ξεκίνησε από την Παρασκευή, με τους ποδοσφαιριστές που δεν συμμετείχαν στην αναμέτρηση κόντρα στους Τσέχους να δουλεύουν πάνω στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στα τελειώματα μετά από σέντρες.

Οι τρεις σερί ήττες από Πανιώνιο, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό έχουν αφήσει τον "δικέφαλο" πίσω στην βαθμολογία και η προσπάθεια ανάκαμψης ξεκινά από το ματς με την Χανιώτικη ομάδα.

Σήμερα - Παρασκευή (09/12/2016) οι παίκτες του ΠΑΟΚ προπονήθηκαν -όπως πάντα μετά τους αγώνες- σε δύο γκρουπ. Οι βασικοί κόντρα στην Λίμπερετς ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποφόρτισης στην πισίνα.

Όσοι πέρασαν ως αλλαγή ή δεν χρησιμοποιήθηκαν βγήκαν στο γήπεδο για δουλειά στο transition game και την επιθετική ανάπτυξη. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν. Το Σάββατο (10/12) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου