Μάντζης: "Δεν έχουμε ξεκινήσει καλά"

Οι δηλώσεις του Βασίλη Μάντζη για την ήττα του Κισσαμικού από τον Πανθρακικό
Ο Βασίλης Μάντζης εκπροσώπησε τους ποδοσφαιριστές του Κισσαμικού στην συνέντευξη τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης στο ΔΑΚ Κομοτηνής κόντρα στον Πανθρακικό. Αναλυτικά όσα είπε για το παιχνίδι:

«Παίξαμε ένα παιχνίδι που θέλαμε να το κερδίσουμε, για ψυχολογικούς αλλά και για βαθμολογικούς λόγους, γιατί δεν έχουμε ξεκινήσει καθόλου καλά.

Σε ένα παιχνίδι, όπου ούτε απειλήσαμε, ούτε απειληθήκαμε, έγινε μία απροσεξία, όπως είπε και ο κόουτς στο 85' και δεχθήκαμε το γκολ με το οποίο χάσαμε ένα παιχνίδι το οποίο δεν έπρεπε να το χάσουμε, αλλά δεν είχαμε και την εικόνα για να πούμε ότι αξίζαμε κάτι περισσότερο από την ισοπαλία.

Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με την απόδοσή μας και δεν ψάχνουμε για δικαιολογίες εμείς οι ποδοσφαιριστές, ξέρουμε ότι εμείς φταίμε και δεν μπορούμε να μείνουμε σε αυτό. Θέλουμε από το επόμενο παιχνίδι που θα παίξουμε, όχι του πρωταθλήματος, γιατί μπορεί να παίξουμε και κύπελλο, να ανακάμψουμε για την ψυχολογία την δική μας.»

Για τον Πανθρακικό ο Νίκος Κουσίδης δήλωσε τα εξής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα σε αυτήν την κατηγορία. Ξέρουμε ότι όποια δυσκολία κι αν υπάρχει, ειδικά στο γήπεδό μας, πρέπει να παίζουμε πάντα για την νίκη. Παίξαμε καλά, παλέψαμε σκληρά και στο τέλος λυτρωθήκαμε.

Ξέρω ότι η καρδιά του κόουτς μπορεί να πήγε να… σπάσει, με τον τρόπο που επέλεξα να εκτελέσω το πέναλτι, αλλά η μπάλα πήγε στα δίχτυα ευτυχώς. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου, σε όλη την ομάδα από τους φροντιστές ως την διοίκηση.

Σαν ομάδα αφιερώνουμε την νίκη αυτή στον μεγαλομέτοχο του Πανθρακικού, τον κύριο Τάσο Καραολάνη. Είμαστε μία οικογένεια κι έτσι θα συνεχίσουμε και θέλουμε ο κόσμος της Κομοτηνής να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να γυρίσει στο γήπεδο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου