Εργοτέλης: Κάλεσμα στον κόσμο

Τιμές και τρόποι διάθεσης των εισιτηρίων του ματς Εργοτέλης - Ιαλυσός
Κάλεσμα στον φίλαθλο κόσμο απευθύνει η διοίκηση του Εργοτέλη ενόψει του αγώνα της Δευτέρας με τον Ιαλυσό:

«Η διοίκηση του ΓΣ Εργοτέλης καλεί τους Εργοτελίτες και τις Εργοτελίτισσες να δώσουν δυναμικό παρόν στον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με τον Ιάλυσο, την προσεχή Δευτέρα στις 15:00 στο Παγκρήτιο. Ελάτε να στηρίξουμε την ομάδα και να ωθήσουμε τους παίκτες μας σε μια ακόμα νίκη στην πορεία προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος!»

ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Εν όψει του αγώνα της 6ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ' Εθνικής με τον Ιαλυσό, ο οποίος θα διεξαχθεί στο Παγκρήτιο Στάδιο την προσεχή Δευτέρα, στις 15:00, ο Εργοτέλης πληροφορεί τους φιλάθλους για τα κάτωθι:

ΤΙΜΕΣ - ΘΥΡΕΣ: Τα εισιτήρια του αγώνα τέθηκαν σε κυκλοφορία σήμερα Πέμπτη, με την είσοδο να έχει οριστεί στα 5 ευρώ για την Θύρα 20 και στα 10 ευρώ για την Θύρα 1.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τα παιδιά έως 12 ετών (έτος γέννησης 2004 κι έπειτα), εφόσον συνοδεύονται από ενήλικα, όπως και για τα ΑΜΕΑ.

Τα παιδιά της Πρότυπης Ακαδημίας Εργοτέλη θα έχουν την δυνατότητα ελεύθερης εισόδου, υπό την συνοδεία των προπονητών τους.

Θα τυπωθεί μικρός αριθμός προσκλήσεων, αποκλειστικά για τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Εργοτέλη και την φιλοξενούμενη ομάδα, καθώς και τις ποδοσφαιρικές αρχές, σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΠΟ.

Για την είσοδο των δημοσιογράφων κι άλλων εκπροσώπων των ΜΜΕ είναι αναγκαία η επίδειξη της επαγγελματικής ταυτότητας.

ΣΗΜΕΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗΣ: Γραφεία Εργοτέλη, γήπεδο Μαρτινέγκο (Ν. Πλαστήρα 1, τηλ.2810 222246), καθημερινά έως και το Σάββατο 09:00-21:00. Την ημέρα του αγώνα, Δευτέρα, η διάθεση των εισιτηρίων θα ξεκινήσει από τα εκδοτήρια του Παγκρητίου Σταδίου στις 13:30.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου