Τιμήθηκαν οι αθλητές του ΝΟΧ από τον Δήμο Χανίων

Η εκδήλωση του Δήμου Χανίων για την βράβευση των κορυφαίων Χανιωτών αθλητών για την σεζόν 2015-16
Την τιμητική τους είχαν οι αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Χανίων στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε ο Δήμος Χανίων, σκοπός της οποίας ήταν να βραβεύσει τους κορυφαίους Χανιώτες αθλητές που συμμετείχαν στους Ολυμπιακούς και Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο είτε σημείωσαν διεθνείς διακρίσεις, καταφέρνοντας να βρεθούν σε 8άδα παγκόσμιας ή 6άδα πανευρωπαϊκής διοργάνωσης για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 σε επίπεδο Ανδρών / Γυναικών. Αναλυτικά οι βραβεύσεις που έγιναν είναι οι εξής:

• Μανώλης Μυλωνάκης (6η θέση με την Εθνική πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες) με προπονητή τον Θεόδωρο Βλάχο.

• Άννα Ντουντουνάκη (17η θέση στους Ολυμπιακούς Αγώνες, 6η Πανευρωπαϊκή θέση στην κολύμβηση) με προπονητή τον Μάρκο Μανταλούφα.

• Μιχάλης Αναστασάκης (20η θέση στην σφύρα στους Ολυμπιακούς Αγώνες) με προπονητή τον Αλέξανδρο Παπαδημητρίου.

• Αντώνης Τσαπατάκης (4η θέση στα 100μ. πρόσθιο, 11η στα 50μ. ελεύθερο και 11η στα 100μ. πεταλούδα στους Παραολυμπιακούς Αγώνες) με προπονητές τους Χρυσάφη Βαγγελακάκη και Ιωάννη Νάτσιο.

• Ιωάννης Ερηνάκης (4η θέση με την Εθνική ομάδα μπάσκετ Κωφών στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα και 5η στο Πανευρωπαϊκό) με προπονητή τον Γιάννη Παπαδόπουλο.

• Αντώνης Τσουρουνάκης (1η παγκόσμια νίκη στα 400μ. επιφάνειας, 6η παγκόσμια νίκη στα 200μ. επιφάνειας και ακόμα 4ος με την ομάδα 4×100 και 4×200μ. επιφάνειας στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης που έγινε στο Βόλο) με προπονητή τον Ηλία Καλαμαρίδη.

• Αικατερίνη Καλαμαρίδη (3η παγκόσμια νίκη με την ομάδα γυναικών 4×200μ. μικτή στην τεχνική κολύμβηση) με προπονητή τον Ηλία Καλαμαρίδη.

• Γιάννα Γκεοργκίεβα (4η πανευρωπαϊκή νίκη στο ομαδικό ελεύθερο, 5η στο κόμπο και 5η στο ομαδικό τεχνικό στην συγχρονισμένη κολύμβηση στους Πανευρωπαϊκούς Αγώνες του Λονδίνου) με προπονήτρια την Μπιλιάνα Γκεοργκίεβα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή (23 Σεπτεμβρίου) στο Κέντρο Αρχιτεκτονικής Μεσογείου (ΚΑΜ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου