Κατσούλης: "Δίκαιη η ισοπαλία"

Οι δηλώσεις του Γιάννη Κατσούλη για την ισοπαλία της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ με τον Ηλυσιακό
Δίκαιο χαρακτήρισε το ισόπαλο αποτέλεσμα ο προπονητής της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, Γιάννης Κατσούλης, ενώ ο τεχνικός του Ηλυσιακού θεωρεί ότι η ομάδα του θα μπορούσε να "κλέψει" το παιχνίδι στις Μουρνιές. Αναλυτικά οι δηλώσεις των δύο προπονητών μετά το φινάλε της αναμέτρησης ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Ηλυσιακός 0-0...

Γιάννης Κατσούλης: «Σίγουρα οι δύο ομάδες μπορούσαν να κερδίσουν το ματς. Θέλουμε το χρόνο μας να ωριμάσουμε σαν ομάδα. Είχαμε κάποια προβλήματα στην εβδομάδα. Η προσέγγιση στο ματς δεν ήταν αυτή που θέλαμε.

Αυτό που κάναμε στο ματς με τον Ιαλυσό δεν το είχαμε σήμερα. Όμως η ομάδα που είχαμε απέναντί μας ήξερε τι ήθελε και μας εξέπληξε με το σχηματισμό στην αρχή του ματς. Ωστόσο, βρήκαμε λύσεις και ανεβήκαμε.

Θετικό ότι δε δεχτήκαμε γκολ, ότι πήραμε ένα βαθμό. Συγχαρητήρια στα παιδιά μου, αλλά πιστεύω πως αν προσέγγιζαν αλλιώς το ματς το αποτέλεσμα θα ήταν διαφορετικό. Δεν είχαμε καθαρή σκέψη. Δίκαιο το 0-0.»

Τσιαμπούρης: «Έγινε ένα καλό ματς και ευχαριστήθηκε ο κόσμος. Παίχτηκε ποδόσφαιρο πάνω απ’ όλα. Θεωρώ ότι μπορούσαμε να έχουμε κλέψει το παιχνίδι. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παιδιών και έπρεπε να πάρουμε κάποιο πόντο.

Τον βάζουμε στην άκρη και συνεχίζουμε. Είναι όλες καλές ομάδες και τα ματς θα είναι ντέρμπι. Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και θα ανταποδώσουμε στον 2ο γύρο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου