ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ - Εργοτέλης 1-3 (φιλικό)

Φιλική εντός έδρας ήττα για την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ από τον Εργοτέλη με 3-1
Απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο, όπως ο Εργοτέλης, η ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ έδειξε πολύ καλά στοιχεία, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Στο πρώτο 45λεπτο η ομάδα του Ηρακλείου έλεγχε απόλυτα το ματς, ενώ στην επανάληψη οι παίκτες του Γιάννη Κατσούλη έδειξαν διάθεση και ισορρόπησαν το παιχνίδι.

Το φιλικό με τον Εργοτέλη στο γήπεδο των Μουρνιών παρακολούθησε αρκετός κόσμος, ενώ παράλληλα ξεκίνησε και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας για την νέα σεζόν, με τιμή 50 ευρώ.

Μόλις στο 5ο λεπτό ο Λεάλ με ατομική προσπάθεια και τεχνικό σουτ έδωσε το προβάδισμα στον Εργοτέλη, ενώ το 2-0 πέτυχε ο Κατσικοκέρης μετά από ασίστ του Καλέ στο 21'.

Η Χανιώτικη ομάδα μείωσε σε 2-1 στο 52' με αυτογκόλ του Τσουμάγκα, ενώ το τελικό 3-1 διαμόρφωσε στο 57' ο Καλέ μετά από κλέψιμο της μπάλας στον χώρο του κέντρου και συνεργασία των Λεάλ - Κοιλιάρα, ο οποίος έδωσε και την τελική πάσα. Ο Εργοτέλης είχε και δοκάρι με τον Κοιλιάρα.

↠ 0-1 (Λεάλ 4')
↠ 0-2 (Κατσικοκέρης 20')
↠ 1-2 (Τσικουδάκης 50')
↠ 1-3 (Καλέ 55')

ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γεωργίου, Περδικάκης, Γαλανίδης, Παληγεώργος, Κυτράκης, Κομπογεννητάκης, Ταταράκης, Ντεντάκης, Ζντράβκοβιτς, Τσικουδάκης, Βεστάκης / Βλαχάκης, Γιακουμάκης, Γκουτσίδης, Σφακιωτάκης, Σταθινάκης, Δρακάκης, Τσίτας, Παπαθανασίου, Λέντι, Ασκητίδης.

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Τσουμάγκας, Τζανής, Μπερουασβίλι, Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Δημήτρης, Βογιατζής, Μισέλ, Λεάλ, Καλέ / Βασιλειάδης, Καρράς, Κεφάκης, Πολυχρονάκης, Μανουσάκης, Βιδάκης, Καϊμακαμούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου