Ασημένιο μετάλλιο οι Χανιώτισσες στο Ισραήλ

Ασημένιο μετάλλιο για την εθνική Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων στο Μεσογειακό κύπελλο με τέσσερις Χανιώτισσες στην σύνθεσή της
Μια πολύ μεγάλη επιτυχία κατάφερε να σημειώσει η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων, μετέχοντας στο Ισραήλ για τις ανάγκες του Μεσογειακού Κυπέλλου (COMEN CUP).

Με τέσσερις Χανιώτισσες να απαρτίζουν την 12μελή αποστολή, το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε μετά από μια εκπληκτική εμφάνιση να κατακτήσει το ασημένιο μετάλλιο στο αγώνισμα του Κόμπο.

Στο χορευτικό συμμετείχαν και τα τέσσερα κορίτσια του Ναυτικού Ομίλου, που ουσιαστικά συνέθεσαν τη… μισή σχεδόν Εθνική ομάδα.

Ειδικότερα, οι Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου και Βιολέτα Ζουζούνη μαζί με τις Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Δήμητρα Τσιαντή και Γεωργία Βασιλοπούλου (αναπ. Βιργινία Γεωργιουδάκη, Ευαγγελία - Βηθλεέμ Θύμη) συνέθεσαν το χορευτικό στο Κόμπο και βαθμολογήθηκαν με 79,8000 β., ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

Στην 4η θέση το Ντουέτο των Τσιαντή και Κουργιαντάκη. Ακόμα, η Όλγα Κουργιαντάκη μαζί με την Δήμητρα Τσιαντή είχαν την επόμενη πιο μεγάλη επιτυχία για την Εθνική μας αφού κατέλαβαν με ένα εξαιρετικό χορευτικό την 4η θέση στον τελικό του Ντουέτου με 77,3333 βαθμούς, που τις φέρνουν παράλληλα και στην 8η θέση στην ΟΠΕΝ.

Στο Ομαδικό, η Εθνική μας ομάδα Κορασίδων κατέλαβε την 5η θέση, με τις τέσσερις Χανιώτισσες να συμμετέχουν επίσης στο χορευτικό.

Ειδικότερα, οι κοπέλες που αγωνίστηκαν, είναι οι εξής: Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη, (αναπλ. Βιργινία Γεωργιουδάκη, Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Ευαγγελία - Βηθλεέμ Θύμη) και οι οποίες βαθμολογήθηκαν με 146,5068 β.

Τέλος, την πολύ καλή παρουσία της χώρας μας στο Μεσογειακό Κύπελλο, ολοκληρώνει η 5η θέση από την Δήμητρα Τσιαντή στο Σόλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου