Πανακρωτηριακός: Ανανέωσε με όλους, απέκτησε τρεις

Πανακρωτηριακός: Ανανέωσε με όλους, απέκτησε τρεις
Την απόκτηση τριών ποδοσφαιριστών και την παραμονή όλων των παικτών του περσινού roster δημοσιοποίησε ο Πανακρωτηριακός. Η σχετικές ανακοινώσεις:

→ «Το ΔΣ του Πανακρωτηριακού συνεχίζοντας την ενίσχυση της ομάδος με χαρά ανακοινώνει την ένταξη του πρωταθλητή Πετράκη Γιώργου (σ.σ. φώτο) στην ομάδα μας. Ο Γιώργος είναι 27 χρόνων και έχει πολλές παραστάσεις υψηλού επιπέδου. Έχει αγωνιστεί στον ΑΟΧ όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα στο περιφερειακό στοv Πλατανιά στον Ίκαρο και στο ΙΝΚΑ όπου κέρδισε φέτος το πρωτάθλημα και την άνοδο στηv Γ' εθνική σαν βασικός συντελεστής.

Σημαντικό ρόλο στη συμφωνία έπαιξε το ήθος και η εικόνα που χρόνια τώρα στα γήπεδα παρουσιάζει ο Γιώργος κάτι που είναι απαραίτητη προϋπόθεση και συνάδει με το ύφος όλων μας στο ακρωτήρι και σίγουρα το τεράστιο ποδοσφαιρικό ταλέντο του. Καλώς όρισες στην οικογένεια του Πανακρωτηριακού φίλε Γιώργο.»

→ «Το ΔΣ της ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακός ΑΟ υλοποιώντας το πλάνο για τη νέα χρόνια έχοντας πάντα σαν γνώμονα το ποδοσφαιρικό ήθος και την αγωνιστική συμπεριφορά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με 2 αξιόλογους ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν τη προσπάθεια της ομάδα μας για τη νέα χρόνια. Τον Μανόλη Κελαϊδή και τον Κώστα Χριστουλάκη.

Ο Μανόλης είναι αμυντικός με παρουσία πολλών χρόνων στα τοπικά πρωταθλήματα και στο περιφερειακό έχοντας πάντα πρωταγωνιστικό ρόλο και υψηλές βλέψεις σε οποία ομάδα και αν αγωνίστηκε. Ο Κώστας είναι τερματοφύλακας με εμπειρία και πολλές χρονιές σαν τφ σε ομάδες υψηλού επιπέδου όπου πάντα κατάφερνε να είναι σημαντικός και αποτελεσματικός. Μανόλη - Κώστα καλώς ορίσατε στην οικογένεια του Πανακρωτηριακού.»

→ «Το ΔΣ της ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακός ΑΟ έχοντας σαν βασικό στόχο τη συνέχιση της άψογης συνεργασίας και του οικογενειακού κλίματος που υπάρχει στην ομάδα ανανέωσε με συνοπτικές διαδικασίες τη συνεργασία με όλους τους παίχτες που υπήρχαν στο περσινό ρόστερ και συνεχίζει να βαδίζει στη φιλοσοφία που διακατέχει την ομάδα ως προς τη λειτουργία της.

Εκτιμώντας τη συμμετοχή και τη προσπάθεια όλων συνεχίζουμε μαζί για ένα ακόμη χρόνο με στόχο τη αναβάθμιση της ομάδος και τη επίτευξη των στόχων της. Αξίζει να αναφερθεί ότι όλοι οι παίκτες δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη αλλά και την επιθυμία τους να φοράνε τη φανέλα του Πανακρωτηριακού χωρίς δεύτερη σκέψη δήλωσαν τη παραμονή τους στην ομάδα.

Σημαντικό σημείο στην συμφωνία αυτή έπαιξε η άψογη συνεργασία που υπήρξε πέρυσι μεταξύ των παικτών και της Δκσης κάτι που αναγνωρίζεται απο όλους. Ευχόμαστε σε όλα τα παιδιά της ομάδος να είναι πάντα υγιή και να έχουμε μια γόνιμη και αποτελεσματική χρόνια γεμάτη επιτυχίες εντός και εκτός γηπέδων.

Είμαστε πάντα δίπλα σας και όλοι μαζί στην οικογένεια του Πανακρωτηριακού θα συνεχίσουμε να προάγουμε μόνο την ευγενή άμιλλα και τη αγωνιστική συμπεριφορά που αρμόζει σε όλους μας. Καλή ποδοσφαιρική χρόνια σε όλους μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου