ΑΕΕΚ: Κράτησε Τσίτα, παρελθόν ο Πετράκης

ΑΕΕΚ: Κράτησε Τσίτα, παρελθόν ο Πετράκης
Μεταγραφικού ενδιαφέροντος νέα από το στρατόπεδο της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. Αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ο Κώστας Τσίτας (photo), παρελθόν αποτελεί ο Γιώργος Πετράκης, ανανέωσε ο φυσιοθεραπευτής Μιχάλης Κυβερνητάκης. Οι σχετικές ανακοινώσεις:

→ «Αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην πετυχημένη πορεία της ομάδας μας, αλλά και κατόπιν εισήγησης του προπονητή Γιάννη Κατσούλη, αποκτήθηκε με ελεύθερη μεταγραφή ο ποδοσφαιριστής Κώστας Τσίτας. Ο παίκτης ανήκε την περασμένη περίοδο στον Άρη Σούδας και αγωνιζόταν ως δανεικός στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ, σκοράροντας πολλά και κρίσιμα τέρματα για την ομάδα μας. Κώστα, σε καλωσορίζουμε και επίσημα στην οικογένειά σου!»

→ «Επ’ ευκαιρίας ολοκλήρωσης της συνεργασίας της ομάδας μας με το Γιώργο Πετράκη, τον ευχαριστούμε για την προσφορά του στην ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και τη συμβολή του στην πετυχημένη πορεία μας φέτος. Γιώργο σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία με τη νέα σου ομάδα και καλή συνέχεια και υγεία στη ζωή και την ποδοσφαιρική σου πορεία.»

→ «Συνέδεσε το όνομά του με τη μεγαλύτερη επιτυχία της ομάδας μας... την άνοδο στη Γ’ Εθνική. Ήρθε στην ομάδα αποκλειστικά για τα μπαράζ ανόδου και αμέσως έγινε ένα μαζί της. Ο φυσιοθεραπευτής Μιχάλης Κυβερνητάκης ανανέωσε τη συνεργασία με την ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ και θα βρίσκεται και τη νέα χρονιά στον πάγκο της ομάδας, έτοιμος να προσφέρει τις... "θαυματουργές" υπηρεσίες του. Μιχάλη, είμαστε και πάλι στα χέρια σου...»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου