Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1

Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
Με ήττα, 1-0 από την Αναγέννηση Καρδίτσας, ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα για τον Κισσαμικό. Παρά το γεγονός ότι δεν ήρθε το επιθυμητό αποτέλεσμα στο τελευταίο επίσημο ματς της σεζόν ο κόσμος που βρέθηκε στο Μάλεμε χειροκρότησε τους ποδοσφαιριστές της Χανιώτικης ομάδας για την πορεία που έκαναν.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Κισσαμικός είχε καλή εικόνα και μπορούσε να είχε πετύχει κάποιο γκολ, ενώ διαμαρτυρήθηκε έντονα και για πέναλτι πάνω στον Αυγενικού (26'). Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι έστειλαν δύο φορές την μπάλα στα δοκάρια με τον Τζέκο και τον Μαυριά.

Στο δεύτερο ημίχρονο το γκολ του Τζέκου (53') έμελλε να κάνει την διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πριν την έναρξη του αγώνα βραβεύτηκε η ομάδα Προπαίδων του Κισσαμικού για την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην κατηγορία της.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 34η

Αναμέτρηση: Κισσαμικός - Αναγέννηση Καρδίτσας 0-1
Σκόρερ: Τζέκος (53')
Κίτρινες: Τσερκέζος (34'), Δημόπουλος (42'), Αυγενικού (63')
Κόκκινες: - / -

Ημερομηνία: Κυριακή 22/05/2016
Ώρα έναρξης: 17:45
Γήπεδο: Δημοτικό Μάλεμε

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Γιαγκιόζης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Τζημογιάννης, Τσοντάκης, Σμίλτος (46' λ.τρ. Ενγκουέμ), Μάνιας (73' Λώττας), Αυγενικού, Βλάχος (62' Τσικουδάκης), Ποκόνγκ, Μάντζης.

Αναγέννηση Καρδίτσας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Γεωργαντζάς, Σάββας (74' Κοντός), Τζάνης, Δημόπουλος, Κισκαμπάνης, Καραχάλιος (60' Ακασού), Μαυριάς (46' Τσούκαλος), Τσιλούλης, Τζέκος, Μπιτέλης, Γκουγκούδης.

Διαιτητής: Γεώργιος Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου)
Α' Βοηθός: Αντώνιος Δασκαλάκης (Ηρακλείου)
Β' Βοηθός: Μαρίνος Λιαμπότης (Αθηνών)
4ος: Ιωάννης Μουρτζάκης (Ηρακλείου)
Παρατηρητής: Σπυρίδων Βούλγαρης (Πειραιά)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου