Εθνικός - Επισκοπή 2-2

Ισόπαλοι αναδείχθηκαν Εθνικός και Επισκοπή
Με ισοπαλία απέναντι σ’ έναν ιστορικό αντίπαλο έκλεισε την χρονιά η Επισκοπή. Οι ποδοσφαιριστές της Ρεθυμνιώτικης ομάδας πήραν την ισοπαλία μέσα στο Μοσχάτο με σκορ 2-2 κόντρα στον Εθνικό. Επίσης, δόθηκε η ευκαιρία στον Γύπαρη να κάτσει κάτω από τα δοκάρια για πρώτη φορά και τα πήγε εξαιρετικά. Η Επισκοπή βρέθηκε να προηγείται δύο φορές, πρώτα στο 48' με τον Μπάτζεφ κι έπειτα στο 61' με τον Γιάννη Ντινιωτάκη.

0-1 (48'): Από εκτέλεση κόρνερ, κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, οι αμυντικοί έδιωξαν και στο ριμπάουντ ο Μπάτζεφ με πλασέ άνοιξε το σκορ.

1-1: Ο Εθνικός αντέδρασε σχεδόν άμεσα. Μετά από εκτέλεση κόρνερ και ασυνεννοησία της άμυνας της Ρεθυμνιώτικης ομάδας ο Μάναλης από κοντά σούταρε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

1-2 (61'): Από εκτέλεση κόρνερ, οι αμυντικοί έδιωξαν και ο Ντινωτάκης που καραδοκούσε, από τη γωνία της μεγάλης περιοχής με βολέ, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

2-2: Οι γηπεδούχοι απάντησαν εκ νέου. Ήταν η προσπάθεια του Αργυρίου, ο οποίος θέλησε να περάσει από τον Νίκου. Η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Νίκου. Η εσχάτη των ποινών δόθηκε και ο Σούφλας ισοφάρισε.

Πρωτάθλημα: Γ' Εθνική
Διοργανώτρια: ΕΠΟ
Σεζόν: 2015-2016
Όμιλος: 4ος
Αγωνιστική: 30η

Αναμέτρηση: Εθνικός - Επισκοπή 2-2
Ημερομηνία: Κυριακή 22 Μαΐου 2016
Ώρα έναρξης: 17:00
Γήπεδο: Μοσχάτο

Εθνικός: Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Μαντζώρος, Μπένα (55’ Αργυρίου), Μαρτίνος, Σούφλας, Λεωνιδόπουλος, Μάναλης, Κομνηνός, Κατίδης.

Επισκοπή (Σπυριδάκης): Γύπαρης, Καψιώτης (90' Γεωργιάδης), Νίκου, Παπαδήμας, Μπάτζεφ, Χαλκιαδάκης, Iβάνοφ (80' λ.τ. Μέμος), Μηνάς, Ντινιωτάκης, Μίλιτς, Γούλας (40' λ.τ. Φοβάκης).

Διαιτητής: Ωραιόπουλος (Δωδεκανήσου)
Α' Βοηθός: Πασπάτης (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Τζάκος (Αθηνών)
Παρατηρητής: Μαχαίρας (Χίου)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου