Γεωργιάδης: "Δίκαια κέρδισε ο Κισσαμικός"

Ο προπονητής του Αγροτικού Αστέρα, Κώστας Γεωργιάδης, ανέφερε μετά το φινάλε του αγώνα στο Μάλεμε με τον Κισσαμικό:

«Γνωρίζαμε ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολλούς ανασταλτικούς παράγοντες για εμάς και προσπαθήσαμε όλη την εβδομάδα να προστατεύσουμε την ομάδα από αυτό το κομμάτι. Ο πρώτος παράγοντας είναι η Ελληνική μας νοοτροπία.

Μετά από μία σπουδαία νίκη μέσα στον Απόλλωνα υπήρχε ένας εφησυχασμός, τον οποίο διέκρινα μέσα στην ομάδα και προσπάθησα να αφυπνίσω τους ποδοσφαιριστές, δυστυχώς όχι στο επίπεδο και στον βαθμό που θα ήθελα.

Δεύτερον ήταν ότι είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που γνωρίζω από τον κόουτς ότι είναι μία εξαιρετική τακτικά ομάδα, γιατί έχει έναν πολύ σπουδαίο προπονητή και επίσης το ότι είναι μία ομάδα η οποία έχει πετύχει τον στόχο της και αυτή η ελευθερία και η άνεση που νιώθει ο ποδοσφαιριστής όταν έχει πετύχει τον στόχο του είναι ένας παράγοντας που σε ενθαρρύνει να παίξεις πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Σήμερα νομίζω ότι υστερήσαμε σε όλες τις φάσεις του ποδοσφαίρου, και στην αμυντική μας λειτουργία και στη μετάβασή μας, και στην αρνητική και στη θετική, αλλά και στην επιθετική μας λειτουργία. Νομίζω ότι δεν χωράνε πολλά σχόλια, δίκαια κέρδισε ο Κισσαμικός, ήταν καλύτερη ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Αυτό που πρέπει να κάνουμε γρήγορα εμείς είναι να συμμαζέψουμε τα μυαλά μας, γιατί δεν έχουμε πετύχει τίποτα απολύτως και την επόμενη αγωνιστική έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα, που έχει τον ίδιο στόχο με εμάς, την Ελευσίνα και θα πρέπει να είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι και να επανέλθουμε πάλι στις καλές αγωνιστικές μας παρουσίες.

Θέλω να ευχηθώ σε όλο τον κόσμο καλή Ανάσταση, καλές γιορτές και να ευχαριστήσω πάρα πολύ τους ανθρώπους του Κισσαμικού, αλλά και τον κόουτς, για την πολύ καλή φιλοξενία.»

Για το αν ήταν γενικότερα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι: «Δεν νομίζω ότι ήταν αυτό, κακοί ήμασταν εμείς. Ο Κισσαμικός προσπάθησε να κάνει καλά πράγματα μέσα στον αγωνιστικό χώρο και αν δεν βγήκαν κάποια πράγματα ίσως έπαιξε ρόλο και η ζέστη, είναι πολλά πράγματα, αλλά προσπάθησε να κάνει πράγματα. Η δική μου ομάδα δεν προσπάθησε να κάνει τίποτα απολύτως.»

Για το τι τον αγχώνει για την συνέχεια: «Δεν αγχώνομαι καθόλου. Όσο δουλεύεις θα έχεις αποτελέσματα. Το μόνο πράγμα το οποίο πρέπει να αντιληφθούμε μέσα στον σύλλογο, από τον πρώτο άνθρωπο μέχρι τον τελευταίο, ότι δεν έχουμε πετύχει τίποτα. Δεν μπήκε αγχωτικά ο στόχος της παραμονής για εμένα, γιατί τα παιδιά έχουν πολύ μεγάλη αξία. Αλλά αν εφησυχάσεις μπορείς από την τελευταία ομάδα στην τελευταία κατηγορία να χάσεις.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου