Μπαξεβάνος: "Όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται"

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη τύπου ο προπονητής του Κισσαμικού για την νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα. Η τοποθέτηση του Σπύρου Μπαξεβάνου:

«Να ευχαριστήσω τον Κωστή (σ.σ. Γεωργιάδη) τα καλά του λόγια. Ο Κωστής είναι φίλος και σε κάποια πράγματα ίσως να υπερβάλει λίγο. Σπουδαίος προπονητής δεν είμαι, εκπαιδευόμενος είμαι ακόμα κι εγώ μαθαίνω, όλοι μαθαίνουμε. Πάντως να τον ευχαριστήσω για τα καλά του λόγια.

Ο Αγροτικός Αστέρας είναι μία ομάδα που από την στιγμή που ανέλαβε ο Κώστας έχει κάνει μία αξιέπαινη πορεία και από εκεί που ήταν σε χαμηλή βαθμολογική θέση νομίζω ότι τώρα κοιτάει τα πράγματα πολύ πιο αισιόδοξα από τη στιγμή που πήρε την ομάδα και την καθοδηγεί αυτός.

Από εκεί και πέρα ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο εμείς θέλαμε να δείξουμε αντίδραση από την προηγούμενη εμφάνιση που είχαμε την Κυριακή στην Ελευσίνα, που νομίζω ότι μπορεί να έκανε το χειρότερο παιχνίδι που έχει κάνει ποτέ η ομάδα μας.

Είχαμε κάνει προγραμματισμό για αυτά τα δύο παιχνίδια επειδή ξέραμε ότι ήταν κοντά, Κυριακή - Τετάρτη, αλλά και ότι ο Αγροτικός Αστέρας δεν θα παίξει παιχνίδι την Κυριακή και θα έρθει με πιο φρέσκα πόδια από εμάς και επιλέξαμε ποδοσφαιριστές οι οποίοι θα αγωνιστούν στο παιχνίδι της Ελευσίνας και κάποιοι άλλοι να αγωνιστούν σήμερα σε αυτό το παιχνίδι.

Νομίζω ότι δικαιωθήκαμε και από την εικόνα και από το αποτέλεσμα. Έγινε μεγάλη προσπάθεια από τα παιδιά παρότι ο καιρός ήταν δύσκολος και είχε ζέστη. Σίγουρα οι ποδοσφαιριστές του Αγροτικού Αστέρα παίζουν με μεγαλύτερη πίεση από αυτή που παίζουν οι δικοί μας. Οι δικοί μου ποδοσφαιριστές αυτή τη στιγμή έχουν την άνεση να βγάζουν πράγματα μέσα στο γήπεδο.

Εγώ αυτή την εικόνα θέλω να βλέπω, αυτό είναι που με ενδιαφέρει. Το είπα και το ξαναλέω ότι πρέπει να διατηρήσουμε την καλή εικόνα μέχρι το τέλος, να τερματίσει η ομάδα όσο το δυνατόν πιο ψηλά γίνεται.

Συνεχίζουμε για το επόμενο παιχνίδι με την Καλλιθέα κι εκεί να πάμε να "κυνηγήσουμε" πράγματα. Να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Κώστα και να πετύχει η ομάδα του τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή, όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και πιο εύκολα και να ευχηθώ σε όλους καλή Ανάσταση και υγεία σε όλον τον κόσμο, που είναι και το κυριότερο.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου