Πανθρακικός - Πλατανιάς 0-2 (video)

Την τρίτη εκτός έδρας νίκη της και δεύτερη συνεχόμενη για το πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα του Πλατανιά, η οποία επικράτησε του Πανθρακικού με 2-0. 

Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους που είχαν δοκάρι σε σουτ του Ηλιάδη στο 15ο λεπτό, όμως η απάντηση από τον Πλατανιά ήταν άμεση. 

Τρία λεπτά αργότερα, ο Μουνάφο με σουτ έξω από την περιοχή σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι, αφού όμως την μπάλα βρήκε και ο Αθανασιάδης αλλάζοντάς της -όσο έπρεπε- πορεία. Στην συνέχεια της φάσης ο Σελίν με "φωτοβολίδα" νίκησε τον γκολκίπερ του Πανθρακικού ανοίγοντας το σκορ. 

Αυτό ήταν το πρώτο γκολ του Σελίν μετά από τις 2 Σεπτεμβρίου 2012, όταν είχε σκοράρει με την φανέλα της Βόρσκλα απέναντι στην Ντνίπρο. 

Την νίκη της Χανιώτικης ομάδας σφράγισε ο Ανγκούλο στο 49ο λεπτό, εκμεταλλευόμενος με τον καλύτερο τρόπο την κεφαλιά - πάσα του Μενδρινού. 

Ο Πανθρακικός είχε μια καλή στιγμή στο 52ο λεπτό, όταν ο Αποστολόπουλος έδιωξε πάνω από την γραμμή την κεφαλιά του Ντιγκινί, ενώ στην συνέχεια ο Πλατανιάς έλεγξε χωρίς κόπο την ροή του αγώνα και δεν κινδύνεψε καθόλου από τους γηπεδούχους.

Διοργάνωση: Super League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 22η

Αναμέτρηση: Πανθρακικός - Πλατανιάς 0-2
Σκόρερ: Σελίν (18'), Ανγκούλο (49')
Κίτρινες κάρτες: Χρήστου (47') / Γκνιάτιτς (43')
Δοκάρια: Ηλιάδης (15') / Μουνάφο (18')

Ημερομηνία: Σάββατο 13/02/2015
Ώρα έναρξης: 17:15
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Κομοτηνής

Πανθρακικός (Γιάννης Χατζηνικολάου): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Χρήστου (79' Γαβριηλίδης), Μελίσσης, Μπουγαΐδης, Μεχία, Ηλιάδης, Μπαϊκαρά, Χασομέρης (59' Βάλτερ), Ντιγκινί, Χαβίτο.

Στον πάγκο: Τζελέπης, Ρούσσος, Παπαχρήστος, Ίγκορ, Νικόλτσης.

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Κουλιμπαλί, Βάντερσον, Σελίν, Γκνιάτιτς, Μπανανά, Μενδρινός (92' Ντίνας), Μουνάφο, Ανγκούλο, Γουνδουλάκης, Αποστολόπουλος (80' Τσουράκης).

Στον πάγκο: Κοκκαλάς, Στανισάβλιεβιτς, Ράμος, Δημήτρης, Μιλούνοβιτς.

Διαιτητής: Βάτσιος Αριστείδης (Δυτικής Αττικής)
Α' Βοηθός: Απτόσογλου Ιορδάνης (Αθηνών)
Β' Βοηθός: Πυλαρινός Αντώνιος (Ζακύνθου)
4ος: Κοτσάνης Κωνσταντίνος (Δράμας)
Παρατηρητής: Καλύβας Δημήτριος (Βοιωτίας)


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου