Κυπελλούχος ξανά ο Άρης Βουκολιών (video)

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Άρης Βουκολιών κατέκτησε το Κύπελλο Ερασιτεχνών της Ε.Π.Σ. Χανίων, επικρατώντας στην διαδικασία των πέναλτι με 4-3 του Άρη Σούδας.

Ο τελικός είχε χαρακτήρα γιορτής για το Χανιώτικο ποδόσφαιρο και διεξήχθη παρουσία πλήθους κόσμου, που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα και στήριξε για μία ακόμα χρονιά την πρωτοβουλία της Ε.Π.Σ. Χανίων για διάθεση των εσόδων για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Από το βράδυ της Τρίτης (16/02) με την συνεστίαση για τους φιναλίστ είχε ξεκινήσει ουσιαστικά η γιορτή και κορυφώθηκε την Τετάρτη στο γήπεδο Περιβολίων με τον τελικό, που κρίθηκε στην διαδικασία των πέναλτι, αφού δεν σημειώθηκε γκολ στην κανονική διάρκεια και στην ημίωρη παράταση. Τα πέναλτι με τον Άρη Σούδας να εκτελεί πρώτος:

→ Παπαθανασίου 1-0
→ Μιχ. Περράκης 1-1
→ Φέζγκα δοκάρι
→ Ντούπη 1-2
→ Μπαμπουνάκης απέκρουσε ο Συροκάκης
→ Κοκάκης 1-3
→ Βαρδάκης 2-3
→ Σουχλάκης απέκρουσε ο Σαρτζετάκης
→ Κοντορινάκης 3-3
→ Γανωτής 3-4

Άρης Σούδας (Μανόλης Πηγουνάκης): Σαρτζετάκης, Κ. Γαλανάκης, Μπουρμπάκης, Χατζηγιάννης, Καγλαντζής, Κουλάκης, Καλλιοντζάκης (113' Κοντορινάκης), Μ. Στρατουδάκης (98' λ.τρ. Φέζγκα), Μπαμπουνάκης, Παπαθανασίου, Κλωθάκης (76' Βαρδάκης).

Άρης Βουκολιών (Χρήστος Παπαδογιάννης): Συροκάκης, Στ. Στρατουδάκης, Παπακαστρήσιος, Παπιδάκης, Κομπογεννητάκης, Πολένα, Γανωτής, Ντούπη, Σουχλάκης, Τερεζάκης (77' Μιχ. Περράκης), Αράπι (80' Κοκάκης).

Διαιτητής: Κασσελάκης
Βοηθοί: Κομισοπούλου - Κανελάκης
4ος διαιτητής: Μπερτάκης
Γιατρός αγώνα: Μουστακάκη

Κίτρινες κάρτες: Χατζηγιάννης (13'), Καγλαντζής (14'), Γανωτής (29'), Καλλιοντζάκης (92'), Παπιδάκης (111'), Φέζγκα (111'), Καλλιοντζάκης (113'), Στ. Στρατουδάκης (121')


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου