ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Γλέντησαν στο Premiera Live

Το γλέντησαν με την ψυχή τους στο «Premiera Live» το Σάββατο το βράδυ τα μέλη της οικογένειας της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ. 

Ποδοσφαιριστές, προπονητές, διοίκηση και φίλοι της ομάδας έβαλαν στην άκρη την καθημερινότητα των προπονήσεων και το αγωνιστικό άγχος και γιόρτασαν με την ψυχή τους, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας... ή για την ακρίβεια στις τρεις πίτες της ομάδας, αφού η διοίκηση φρόντισε να έχουν πίτα και οι Παίδες και οι Νέοι και οι Άνδρες. 

Γιορτάζοντας και την μεγάλη νίκη στο ντέρμπι κορυφής με τον Πανακρωτηριακό, το γλέντι κράτησε μέχρι το πρωί, ενώ ο Βασίλης Γωνιωτάκης -σε μεγάλα κέφια- έγινε για λίγη ώρα δημοσιογράφος και φρόντισε να πάρει συνεντεύξεις από όλους. 

Στην εκδήλωση προβλήθηκε βίντεο από τις μεγάλες φετινές -μέχρι σήμερα- στιγμές της ομάδας, ενώ μοιράστηκαν πλούσια δώρα στην λαχειοφόρο αγορά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη της διοίκησης της ΠΑΕ Πλατανιάς και της ΕΠΣ Χανίων. 

Η διοίκηση της ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ ευχαριστεί το Γιώργο Κατσιά και το προσωπικό του «Premiera Live» για την άψογη φιλοξενία, τους δωροθέτες της εκδήλωσης, αλλά και το μεγάλο χορηγό της ομάδας, τα σούπερ μάρκετ ΙΝΚΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου