Κ19: Παναιγιάλειος - Κισσαμικός 2-1

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλε η ομάδα Κ19 του Κισσαμικού ηττήθηκε από τον Παναιγιάλειο με ανατροπή στο σκορ (2-1) στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, που διεξήχθη στο γήπεδο Δημητροπούλου. 

Οι ποδοσφαιριστές του Πάρη Ροτοκλή είχαν καλή αγωνιστική παρουσία και εκτός από το 0-1 που πέτυχαν στο 70' με τον Ζουριδάκη θα μπορούσαν μετά το γκολ να διευρύνουν το προβάδισμά τους. 

Οι γηπεδούχοι, που είχαν και τέσσερα δοκάρια, έφτασαν τελικά στην ανατροπή με τους Στίκα (81') και Παπαδημητρακόπουλο (89').

↠ 70' Με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή ο Ζουριδάκης κάνει το 0-1.

↠ 81' Από διώξιμο των αμυντικών ο Στίκας με σουτ ισοφαρίζει σε 1-1.

↠ 89' Φάουλ του Βαβάτσικου η μπάλα περνάει από όλους και ο Παπαδημητρακόπουλους την στέλνει στα δίχτυα (2-1).

Παναιγιάλειος (Αλέξης Σπυρόπουλος): Αθανασίου, Γκοτσόπουλος, Μαραυγάκης (60' Κόκκορης, 84' Βαβάτσικος), Ντέμο, Σπανογιάννης, Μαυρομάτης (75' Μάζης), Παπαδημητρακόπουλος (93' Ιατρόπουλος), Οικονόμου, Μπίτρας, Στίκας, Γκουτσίδης.

Κισσαμικός (Πάρης Ροτοκλής): Κασωτάκης, Μπαμπουνάκης, Μάριος Μπερντίος, Γιουρουκάκης, Μαρής, Κωνσταντόπουλος (46' Σεϊτανίδης), Κομπογεννητάκης (92' Μαριανάκης), Μπέκας (90+2’ Καρμπαδάκης), Ζουριδάκης (84' Χερουβάκης), Χριστοδούλου (87' Λουβιτάκης), Βογιατζάκης (46' Σαράντος).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου