Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 1-2

Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Football League, o Εργοτέλης πανηγύρισε σήμερα την πρώτη του νίκη, καθώς επικράτησε 2-1 του Αχαρναϊκού στο Δημοτικό Γήπεδο Αχαρνών. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν μόλις στο 3ο λεπτό, όταν ο Ομπράντοβιτς έκανε το σουτ, η μπάλα χτύπησε σε αμυντικό, άλλαξε πορεία και κατέληξε στα δίχτυα. 

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα ο Εργοτέλης είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι. Στο δεύτερο μέρος οι παίκτες του Γιάσμινκο Βέλιτς βελτίωσαν ακόμη περισσότερο την απόδοσή τους και έφτασαν στην ολική ανατροπή. 

Στο 88' ο Μάνος ισοφάρισε προσωρινά, έπειτα από κάθετη πάσα του Μπουρσέλη, ενώ το τελικό 2-1 πέτυχε στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων (91') στο ντεμπούτο του (λίγα λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς) ο Ίνιατς με κεφαλιά, μετά από σέντρα του Κυριακόπουλου. 

Δοκάρι για την Κρητική ομάδα είχαν ο Δωματάς και ο Μάνος. Ο πρώτος έκλεψε την μπάλα στο 50', πέρασε τον τερματοφύλακα, αλλά από πλάγια θέση "σημάδεψε" το δεξί κάθετο δοκάρι, ενώ ο δεύτερος "σημάδεψε" με προβολή το οριζόντιο μετά από σέντρα του Μπουρσέλη.

Διοργάνωση: Football League
Σεζόν: 2015-2016
Αγωνιστική: 2η

Αναμέτρηση: Νέος Αχαρναϊκός - Εργοτέλης 1-2
Σκόρερ: Ομπράντοβιτς (3') / Μάνος (88'), Ίνιατς (91')

Ημερομηνία: Κυριακή 04/10/2015
Ώρα έναρξης: 16:00
Γήπεδο: Δημοτικό στάδιο Αχαρνών

Αχαρναϊκός: Παγούδης, Αθανασίου (65' Ταμπάκης), Καλογερόπουλος, Φιγκέιρα (46' Παπατόλιος), Ομπράντοβιτς, Ιωαννίδης, Μαρής, Παβίσεβιτς (79' Χριστόπουλος), Μουστάκης, Χριστοφιλέας, Κωστόπουλος.

Εργοτέλης: Αθανασίου, Ρέντζας, Γιαλούσης, Γρομητσάρης, Κυριακόπουλος, Γ. Καμαρά, Αυγενικού, Δωματάς, Στεβάνοβιτς (46' Μάνος), Ντος Σάντος (65' Μπουρσέλης), Παμλίδης (85' Ίνιατς).

Διαιτητής: Τίκας Τριαντάφυλλος (Καρδίτσας)
Α' Βοηθός: Τακόπουλος Βασίλειος (Καρδίτσας)
Β' Βοηθός: Τίκας Χρήστος (Καρδίτσας)
4ος: Μιαρής Εμμανουήλ (Δωδεκανήσου)
Παρατηρητής: Τριανταφυλλίδης Θεόδωρος (Δυτικής Αττικής)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου