ΑΟ Χανιά - Επισκοπή 0-2 (φιλικό)

Ήττα για τον ΑΟ Χανιά σε φιλική αναμέτρηση με αντίπαλο την Επισκοπή που πραγματοποιήθηκε στο βοηθητικό γήπεδο της Μοναχής Ελιάς. Το φιλμ του αγώνα σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Χανιώτικης ΠΑΕ:

6' Εκτέλεση φάουλ του Δελήμπαση, ο Βλαχάκης στην δεξιά του γωνία απομάκρυνε σε κόρνερ.

9' Εκτέλεση φάουλ του Μασάδο, έδιωξε με γροθιές ο Κελαϊδής, νέο γέμισμα απομάκρυνση με την μπάλα να φτάνει στον Τσούτση που σούταρε άστοχα.

20' Κόρνερ του Μασάδο, με γροθιές απομάκρυνε ο Κελαϊδής, ψηλοκρεμαστή κεφαλιά του Μπουζούκη με δυσκολία στην δεξιά του γωνία απομάκρυνε ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων.

46' Σουτ του Φοβάκη, η μπάλα χωρίς δύναμη στην αγκαλιά του Κόλλια.

56' Μετά από πάσα Ηρακλή, ο Σταματής σούταρε, η μπάλα σε κόρνερ από τον Γεωργίου.

63' ΓΚΟΛ 0-1. Σε μια φάση που σταμάτησαν για φάουλ οι παίκτες του ΑΟ Χανιά η φάση συνεχίστηκε με τον Έντσον να βγάζει ωραία μπαλιά στον Γούλα που πρόλαβε και πλάσαρε ανοίγοντας το σκορ.

64' Σουτ γυριστό από τον Τσούτση, η μπάλα άουτ.

66' Ο Γκέσιος πρόλαβε τον Γεωργίου, όμως η μπάλα πέρασε άουτ.

67' Κόρνερ από αριστερά από τον Νύκταρη, κεφαλιά του Γκέσιου δύσκολα σε κόρνερ ο Γεωργίου. Μετά την εκτέλεση του κόρνερ πάλι ο Γκέσιος έπιασε κεφαλιά χωρίς όμως να απειλήσει.

68' ΓΚΟΛ 0-2. Στην αντεπίθεση η Επισκοπή με τον Έντσον, ο οποίος διπλασίασε τα τέρματα της Ρεθυμνιώτικης ομάδας.

75' Σουτ Τσούτση πέρασε ελάχιστα άουτ.

86' Εκτέλεση φάουλ του Νύκταρη, κεφαλιά του Μπριλάκη στο δοκάρι η μπάλα.

ΑΟ Χανιά (Θωμάς Γράφας): Βλαχάκης (46' Κόλλιας), Χατζηλιάδης (46' Καρτσαμπάς), Γεωργίου, Κουρδάκης, Μπριλάκης, Ρίκκα (67' Μπάτσι), Μπουζούκης (46' Ηρακλής), Τσούτσης, Δεινόπαπας (46' Γκέσιος), Μασάδο (46' Νύκταρης Ν.), Λίτα (46' Σταματής).

Επισκοπή (Ράικο Γιάνγιανιν): Κελαϊδής (46' Γεωργίου), Κρητικός (85' Βλαδιανός), Αγτζίδης, Μαραθιανός (46' Ντόε), Πάτας, Γούλας (69' Σπανουδάκης), Ηλιόπουλος (61' Έντσον), Δελήμπασης (78' Ζότο), Χαλκιαδάκης (61' Μανωλακάκης), Τοπάλι (85' Λαδιανός), Βελονάκης (46' Φοβάκης 87' Γαβαλάς).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου