Επισκοπή: Παρελθόν τρεις ποδοσφαιριστές

Στην λύση της συνεργασίας με τον Νίκολας Βιγιαφάνε προχώρησε η Επισκοπή χθες το πρωί. Οι δύο πλευρές ήρθαν σ’ επαφή κι αποφασίστηκε να λυθεί το συμβόλαιό του, έναν μήνα νωρίτερα από το προκαθορισμένο. Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή, Νίκολας Γκαστόν Βιγιαφάνε.»

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, το Μαυροβούνιο βρίσκεται εδώ και τρεις ημέρες, ο Μπάλσα Ράντοβιτς. Ο 23χρονος μεσοεπιθετικός, έλυσε το συμβόλαιό του με την Ρεθυμνιώτικη ομάδα προκειμένου να βρεθεί όσο πιο νωρίς γίνεται στην χώρα του για να συνεχίσει την θεραπεία του μετά τον μακρόσυρτο τραυματισμό του (πελματιαία απονευρωσίτιδα). O ίδιος φεύγοντας από το Ρέθυμνο, έγραψε στα social media: «Thank you for everything Rethymno, Thank you for everything Episkopi! I am taking with me only good memories! See you again, someday... («Ευχαριστώ για όλα Ρέθυμνο, σε ευχαριστώ για όλα Επισκοπή. Παίρνω μαζί μόνο τις καλές αναμνήσεις. Ίσως τα ξαναπούμε κάποια μέρα...») Η σχετική ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Επισκοπής ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Μπάλσα Ράντοβιτς. Η ομάδα μας εύχεται στον ποδοσφαιριστή ταχεία ανάρρωσή και καλή σταδιοδρομία στην καριέρα του.»

Στην Αθήνα βρίσκεται και ο Νίκος Αργυρίου. Ο τραυματισμός του (σύνδρομο κοιλιακών - προσαγωγών) δεν ήταν δυνατόν να τον αφήσει να αγωνιστεί στα εναπομείναντα παιχνίδια των play out κι έτσι κρίθηκε σκόπιμο, τόσο από την Επισκοπή όσο κι από τον ίδιο να διακοπεί η συνεργασία (είναι δανεικός από την ΑΕΚ) και να ανέβει στην πρωτεύουσα για να συνεχίσει την θεραπεία του. Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει: «Η ΠΑΕ Επισκοπής, ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Αργυρίου. Η ομάδα μας, τον ευχαριστεί και του εύχεται ταχεία ανάρρωση. Φυσικά του εύχεται, ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του.»

Η αποστολή για Αίγιο

Με δεδομένες τις απουσίες των Μπάλσα Ράντοβιτς, Νίκου Αργυρίου, Νίκολας Βιγιαφάνε και φυσικά αυτή του Γιάννη Βιτώρου αναχώρησε η Επισκοπή, μετά την χθεσινή προπόνηση, για το Αίγιο. Οι παίκτες που ακολούθησαν την αποστολή είναι οι: Κελαϊδής, Γουναρίδης, Νικολακάκης, Μανουσάκης, Βουρβαχάκης, Πιθαρούλης, Παπαδήμας, Λάμπρου, Δελήμπασης, Πετράκος, Δουμάνης, Νικόλτσης, Βουτσιώτης, Πάλλας, Δρακάκης, Τριχάκης, Μαραθιανός, Σπανουδάκης.

Δουμάνης: "Δεν έχουμε διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες"

Λίγο πριν αναχωρήσει η Ρεθεμνιώτικη αποστολή για το Αίγιο, ο μεσοεπιθετικός της ομάδας, Φώτης Δουμάνης, δήλωσε στο aoepiskopis.gr: 

«Έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα, έχουν γίνει όλα πιο δύσκολα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι να παίξουμε και να κυνηγήσουμε στο Αίγιο το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Θα παίξουμε για τους εαυτούς μας και φυσικά για την ομάδα γιατί, δεν μας αξίζει το "μηδέν" στην βαθμολογία των πλέι άουτ. Δεν έχουμε διαφορά από τις υπόλοιπες ομάδες. Περισσότερο το ψυχολογικό μέρος είναι αυτό που μετά από μία και δύο ήττες, μας έφερε σ’ αυτή την θέση.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου