Πανακρωτηριακός: Ανανεώσεις & αποχωρήσεις

Παραμένουν κάτοικοι Ακρωτηρίου (ανακοίνωση): «Το Δ.Σ. της ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακός ΑΟ, εκτιμώντας πάντα το ήθος, την αγωνιστική προσφορά και τη φιλοσοφία της ομάδας, ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας για την επόμενη χρονιά (από το περσινό ρόστερ) των παρακάτω ποδοσφαιριστών:

Γιώργο Αδαμόπουλο, Νεκτάριο Ανδρεαδάκη, Χρήστο Γιαννολάρη, Στέφανο Κελάκη, Παύλο Κοπανάκη, Σταύρο Λάκκα, Λευτέρη Μανουσάκη, Βαγγέλη Μαριανάκη, Τόλη Μιχαήλ, Γιάννη Μιχαλακόπουλο, Θανάση Μπαδιεριτάκη, Κώστα Μμπουράκη, Λευτέρη Πενταράκη, Θωμά Πλατώνη και Μανώλη Τερεζάκη.

Ταυτόχρονα, ανακοινώνει την επιστροφή του τερματοφύλακα Γιώργου Κουρομιχελάκη από την Ένωση Θύελλα - Καμίνια, με την οποία πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις, καθώς και την προώθηση από την ομάδα Νέων, του ταλαντούχου μέσου Γιώργου Περράκη.»

Λύση της συνεργασίας με Παντελακάκη

Ανακοίνωση: «Το Δ.Σ. της ΜΟΒΙΑΚ Πανακρωτηριακός Α.Ο. ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Στέλιο Παντελακάκη, ο οποίος έδινε πάντα τον καλύτερό του εαυτό στο γήπεδο. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στην ομάδα μας και του ευχόμαστε καλή συνέχεια και να είναι πάντα υγιής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου